Egyéb kategória

Felháborító: csúnyán elrontott műkörömért fizetett egy kisebb vagyont egy nő

Egy brit nő igazán megrémült, amikor ovális körmöket kért egy manikűröstől, majd megpillantotta a végeredményt. 

vous - 2017.07.04.
Felháborító: csúnyán elrontott műkörömért fizetett egy kisebb vagyont egy nő

Emma Jones Manchesterből egy helyi körömszalonba tért be, remélve, hogy ovális körmöket kap. Nos, a végeredmény elég ijesztő lett: a műköröm csaknem a teljes ujjhegyét beborította.

Objektum doboz

Szerencséjére nagynénje, Angela Blemmings körömtechnikus, így azonnal rendbe hozta a nemcsak csúnya, de egészségileg is nagyon para „körmöket”. Előtte azonban megosztotta Facebook-oldalán a sokkoló fotót.

Ez történt az egyik ügyfelemmel, amikor egy másik helyi körömszalonba tévedt anélkül, hogy utánanézett volna a „szakembernek”

– írta a profi körmös, aki azt is elmondta, hogy rokona nagyon szerencsés, hogy időben eltávolították az elrontott körmöket.

fehér körömlakk manikűr

11 nem hagyományos esküvői manikűr vagány menyasszonyoknak

Úgy tartják, hogy az esküvő a menyasszonyé, így fontos, hogy önazonos legyen a ceremónia, a ruha és minden apró részlet, hiszen ezáltal fogja magát jól érezni. Nos, ha ez így van, akkor a manikűrnek is passzolnia kell a menyasszonyhoz, még akkor is, ha kedveli a feltűnő, nem hagyományos körmöket. Ha extrém ízlésetek van, hajrá, vállaljátok be az esküvőn is az egyedi körmöket! Ki mondta, hogy a menyasszonynak csak franciamanikűrje lehet?

Azt mondja, Emma túl félénk ahhoz, hogy szóvá tegye az egy laikus számára is látható kontár körmöket, így kénytelen volt ő megmutatni a világnak, hogy mások legyenek körültekintőbbek. 

Objektum doboz

A legfelháborítóbb a történetben, hogy mindezért Emma átszámítva 12 ezer forintot fizetett. 

Ti jártatok már így?

Ajánlott cikkek