Egyéb kategória

A szilikonpánton túl – Nyári melltartóbakik, amelyeket ne kövessetek el

Azt hiszem, akik VOUS-t olvasnak, már álmukból felkeltve is tudják, hogy a szilikonpánt sosem volt praktikus darab, nem is mutat jól, és a legkevésbé sem láthatatlan. Ha szilikonpántmentes a nyaratok, akkor is van még néhány olyan melltartóbaki, amire érdemes odafigyelnetek nyáron.

vous - 2017.07.12.
A szilikonpánton túl – Nyári melltartóbakik, amelyeket ne kövessetek el

Már csak azért is, mert egy jól megválasztott, megfelelő méretű és stílusú melltartó nagyon (nagyon, NAGYON) sokat hozzátesz a megjelenésetekhez. Ha – és ez most hülyén fog hangzani – jó helyen van a melletek, akkor optikailag karcsúbbnak tűnhettek, és a derekatokból is lecsalhattok néhány centit.

De ha a melltartó mérete rendben is van (ne nyugodjatok meg, a nők 70–90%-a rossz méretű melltartót visel), akkor is akad még néhány dolog, amire érdemes odafigyelni.

kim kardashian

Nem csak ti, a sztárok sem ismerik a melltartóméretüket

Egészen pontosan sem a sztárok, sem pedig a stylistjaik nem tudják, milyen melltartót adjanak a sokat fotózott hírességre. Pedig a jó melltartóméret nemcsak az esztétikai okok miatt fontos, hanem egészségügyi szempontból is.

A cikket ide kattintva olvashatjátok tovább.

1. Fehér (és világos) ruhák alá testszínű fehérneműt

Legyen szó fehér vagy nagyon világos ruhadarabokról, adná magát, hogy fehér színű fehérneműt vesztek alá. A fehér, főleg a lenge anyagok alatt azonban teljesen átüt, mindenki látni fogja, milyen formájú bugyitok vagy melltartótok van.

A jó választás a testszínű fehérnemű.

A dolgot nehezíti, hogy a testszín mindenkinél mást jelent, hiszen különböző a bőrszínünk. Ha nem egyezik meg a testszín a bőrötök árnyalatával, attól a pillanattól kezdve az már nem nude, hanem barna vagy bézs.

Forrás:
Unsplash.com

2. Véletlenül ne lógjon ki a melltartópánt, mutassátok meg szándékosan

A ruha, felső, spagettipánt alól kilógó melltartópántnál sokszor nincs is szomorúbb látvány. Ez általában akkor történik, ha nincsenek összahangolva a ruhatáratokban a ruhadarabjaitok a melltartóitokkal. Ha tudjátok, milyen felsők vannak a szekrényetekben (azaz melyek állnak a legjobban), ahhoz érdemes melltartót választanotok. (Nagyobb mellek esetében ez történhet fordítva is, a vastagabb pántú melltartók miatt valószínűleg kiesik majd pár fazon.)

Ha viszont szeretnétek, hogy kilógjon a melltartópánt, akkor válasszatok olyan melltartót, amelyeket pont erre terveztek. Ez nem éppen munkahelyi viselet kategória, az irodába így ne induljatok útnak, de szabadnapokra, esti buliba tökéletes.

Objektum doboz

Objektum doboz

fehérnemű csipke bugyi melltartó

Tényleg nem létezik kényelmes melltartó? Ó, dehogynem!

Ha rajtunk van, utáljuk, ha nincs rajtunk, hiányoljuk – mi az? Igen, a melltartónk. A ruhatár „szükséges rossz” kategóriájába eső darabja – pedig nem kéne, hogy így érezzünk, hiszen igenis léteznek kényelmes melltartók, csak idő megtalálni őket. De jó hírünk van: idén könnyű dolgotok lesz!

A cikket olvassátok tovább ide kattintva!

3. Hátul kivágott ruhához ne vegyetek melltartót, vagy…

Nem véletlenül van olyan szép kivágása a hátul kivágott ruháknak! Nem kell ilyenkor szilikonpánttal vagy testszínű melltartóval trükközni, hogy „ne látszódjon”, egyszerűen ne vegyetek alá melltartót.

Ehhez persze az kell, hogy ezt megtehessétek, másrészt a ruha anyaga is tartson valamennyit. Ha viszont nagyon lenge anyagú ruhát vesztek, akkor válasszatok színben tökéletesen hozzá passzoló melltartót, amelynek nem baj, ha kilátszódik.

Ha nem szeretnétek melltartó nélkül mászkálni, vagy nincs megfelelő melltartótok a hát nélküli ruhához, de nincs is pénzetek venni egyet, akkor – figyeljetek, mert kegyetlen leszek – inkább ne vegyétek meg a ruhát.

Higgyétek el, mire lesz pénzetek egy jó melltartóra, eltelhet a nyár, a ruha pedig csak ott áll majd szomorúan a szekrényetekben.

+1. Melltartó helyett fürdőruhafelső

Nagyon ritkán, olyan melegben, amikor legszívesebben a bőrömből ki kibújnék, előfordul, hogy a melltartó helyett fürdőruhafelsőt veszek fel. Valamiért azt érzem, akkor minden könnyebb, más logikus válaszom nincsen „mégis miért?” kérdésekre. Persze, ez sem az irodába vagy munkahelyre való viselet.

Ajánlott cikkek