Egyéb kategória

„Fájdalmas – neki is, nekünk is” – Rihanna tűzpiros, mélyen dekoltált ruhája sokkolt

Londonban is bemutatták a Valerian és az ezer bolygó városa című filmet, amelyben az egyik főszerepet a közismert modell, a kimondhatatlan nevű szépség, Cara Delevingne kapta. A filmben feltűnik Rihanna is, aki szintén részt vett a londoni premieren.

vous - 2017.07.25.
„Fájdalmas – neki is, nekünk is” – Rihanna tűzpiros, mélyen dekoltált ruhája sokkolt

Rihanna nem aprózta el, egy tűzpiros Giambattista Valli couture ruhában és extrém dekoltázsban tette tiszteletét Londonban. 

EXTRÉM DEKOLTÁZSBAN!

Objektum doboz

Tök oké, ha ízlésesen megmutatjuk, amink van, de – nekem, aki ez esetben az utca emberét képviselem – egy kicsit sok a cici! Az sem utolsó szempont, hogy RiRinek túl jó alakja van ahhoz, hogy elrejtse. Adott egy dolgos napot a lesifotósoknak – lesben álltak, arra várva, mikor villant.

Objektum doboz

De hogy egy hozzáértő is szót kapjon, megkérdeztem a VOUS stylistját, Nórit, mi a véleménye RiRi ruhaválasztásáról. 

Rihannának szuperdögös alakja van, így nagy kár, hogy ezt elrejtette. Persze mint tudjuk, évek óta hódít a bő, oversize ruhák trendje, és ez sokszor a vörös szőnyeget sem kerüli el. Egyébként a ruha szabása helyett engem az óceán mélységű dekoltázsa jobban zavar. Nem az a baj, hogy kikerült a kirakatba, amit úgy érzett, hogy ki kell raknia, hanem a tálalás.

Fájdalmas – neki is, nekünk is.

Objektum doboz

Ti mit gondoltok?

Objektum doboz

molnar-viola-anna-5-pillanat-amikor-rihanna-megmutatta-ki-a-legmenobb-enekesno-a-videken-

Rihanna miért hiszi magáról, hogy van érzéke az ékszertervezéshez? Ezt üzenjük neked, RiRi

Rihanna már megint nem bírt magával, és olyanba vágta a fejszéjét, amit talán inkább másra kellett volna hagynia. Ezúttal ugyanis ékszertervezőnek képzelte magát… Pedig, RiRi, közel sem vagy az.

Ajánlott cikkek