Egyéb kategória

Helyzetek, amikor már nem érdemes tovább folytatni a kapcsolatot

Teljesen természetes, hogy néhány év együttélés után már nem repkednek pillangók a hasatokban, ha a párotokra gondoltok, és a kezdeti szerelem később nagyon erős szeretetté válik. Ezzel nincsen semmi baj, sőt! Viszont ha az alábbi dolgokat tapasztaljátok, akkor talán jobb, ha elengeditek az egészet.

vous - 2017.08.20.
Helyzetek, amikor már nem érdemes tovább folytatni a kapcsolatot

Egy hosszú kapcsolatnál nyilvánvaló, hogy a kezdeti lángolás pár év után alábbhagy, ettől természetesen még nem kell szakítani. Viszont vannak bizonyos jelek, amiket ha észleltek magatokon (vagy a partnereteken), akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy lehet-e még boldog jövőtök együtt. 

Objektum doboz

1. Az együtt töltött idő már inkább nyűg, mint élvezet

Az egyik biztos jele a kapcsolatotok kihűlésének, ha azt veszitek észre magatokon, hogy folyamatosan kifogásokat kerestek arra, miért nem tudtok találkozni, esetleg sokkal szívesebben szerveztek másokkal programokat, vagy akár ültök otthon egyedül.

Mégis miért akarnátok olyan emberrel együtt maradni, akivel nem szívesen töltitek a szabaditőtöket?

2. Nem érdeklődtök egymás iránt

Régen a legapróbb részletekig mindent megbeszéltetek a másikkal, most meg már azt sem tudjátok, pontosan mivel is telik a pasitok egy napja? Az érdeklődés hiánya nem túl biztató jel, ha hosszú távra terveztek…

Objektum doboz

3. Nem zavarna, ha másokkal látnád

Persze nem szép dolog a féltékenység, a legtöbb kapcsolatban mégis jelen van, akár tetszik, akár nem. Pont emiatt sokan akkor veszik észre, mennyire nem érdekli már őket a másik, amikor rájönnek, hogy egyáltalán nem zavarná őket, ha a párjukat hűtlenkedésen kapnák.

Szóval ha teljesen hidegen hagy, sőt inkább megkönnyebbüléssel tölt el a gondolat, hogy a pasitok egy másik lány társaságában tölti az estét, akkor bizony van egy rossz hírünk!

Objektum doboz

4. Nem kívánjátok egymást

Folyamatosan kifogásokat kerestek, miért ne legyen szex? Az ugyan teljesen normális, hogy a kezdeti szexuális vágy az évek előrehaladtával kicsit alábbhagy, viszont ha azt érzitek, hogy egyáltalán nem kívánjátok a partnereteket, akkor érdemes elgondolkodni a szakításon.

+1 Bántalmazás áldozatai lesztek

Ez kicsit „kakukktojás”, mert az előbb felsoroltokkal ellentétben ilyenkor a legtöbb esetben a bántalmazott még erősen függ érzelmileg a bántalmazótól – viszont ha bármilyen nyomát is tapasztaljátok az erőszaknak, azonnal lépjetek ki a kapcsolatból, és ne féljetek segítséget kérni akár ismerősöktől, akár szakembertől! A lelki bántalmazás is ugyanolyan komoly jelentőséggel bír, mint egy pofon, ezeknek a jeleiről itt írtam nektek korábban.

„Félek, mi kerül a felszínre. De tudni akarom.” – A megcsalás a legstabilabb kapcsolatban is felütheti a fejét

5 fázis, amin minden lány keresztülmegy a szakítás után

A szerelem a legjobb dolog a világon – egy ideig. Aztán összetörik a szíveteket, és azt kívánjátok, bárcsak soha ne éreztetek volna így. A szakítás kemény dolog, de higgyétek el, túl lehet élni. Íme a felépülés öt fázisa!

A cikk folyatásáért katt IDE >>

Ajánlott cikkek