Egyéb kategória

Szerelmem a kacsatojáshéjszín! – Nappaliba, konyhába, fürdőszobába, mindenhova

Ti is tudtok olyan színre mutatni, amely ugyan nagyon tetszik nektek, de fogalmatok sincs, mi a hivatalos neve? Az egyik legújabb felfedezésem pont ilyen. A Pinterestet bújva akadtam rá erre az árnyalatra, amelynek innen tudtam meg a nevét is. Hölgyeim és uraim, kedves VOUS-olvasók, hadd mutassam be a kacsatojáshéjszínt. Kacsatojáshéjszín, ők az olvasóink.

vous - 2017.09.11.
Szerelmem a kacsatojáshéjszín! – Nappaliba, konyhába, fürdőszobába, mindenhova

A kacsatojáshéj zöldbe hajló árnyalata tulajdonképpen a kék árnyalatok közé tartozik. Általában kedvelt szín, csak kevesen mondják rá azt, hogy nem tetszik nekik. Ha barátságos tereket szeretnétek létrehozni, az egyik legideálisabb árnyalat lehet. Még azok is jól érzik magukat a közelében, akiket amúgy nem hatnak meg a színek.

Fehérrel kombinálva hűsítő, kellemes hatású, amely a hálószobák számára ideális lehet. A fa világosbarnájával körülölelve rusztikus, otthonos érzetet ad. De jól állnak neki a természetben is fellelhető élénk árnyalatok, mint az ibolyalila, vagy a bazsarózsa pinkje. Inspirációként álljon itt néhány fotó. Hogy tetszenek?

Ilyen a kacsatojáshéjszín valójában:

Objektum doboz

Így mutat a falakon:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

szobafestő nina

Egy órára szobafestőnek álltam

„Szobafestő és mázoló. Lefogadom, ha ezt kimondom, szinte kivétel nélkül mindenkinek egy férfi ugrik be, aki létrán állva festegeti a szobát. Na de miért ne dolgozhatna festőként egy nő? Miért ne dolgozhatnék festőként én? És ez nem csak költői kérdés, élesben is feltettem egy kedves festő ismerősömnek, Zolinak, aki éppen az albérletünk falait próbálja széppé varázsolni” – írta korábbi cikkünk szerzője, Nina.

A beszámolóját ide kattintva olvashatjátok el.

És ilyen a bútorokon:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

mojzes nóra lakberendezés rózsaszín

A nagy lakberendezési kisokos: lista arról, melyik helyiségnek melyik égtáj felé kell néznie

Amikor új lakásba költözünk, sokszor a helyiségek mérete és adottságai befolyásolják, hogy melyik szoba hova kerüljön. Ezzel egy bibi van: nem csak a funkciók, a bútorok, na meg a stílus fontosak egy helyiségnél. Berendezhetjük úgy, hogy csodálatosan nézzen ki egy szoba, és kényelmes is legyen, azonban így sem fogjuk jól érezni magunkat benne. Hogy miért? Mert a fény, illetve a tájolás az egyik legfontosabb tényező otthonunk berendezésénél. A cikk folytatását ide kattintva olvashatjátok.

És ilyen macaronként 🙂

Objektum doboz

Ajánlott cikkek