Egyéb kategória

Van élet a Mekin túl! – Három hamburgerező, amelyet érdemes kipróbálni

Tegyük a szívünkre a kezünket, és valljuk be őszintén, szeretünk enni, és szeretjük a finom, olykor kimondottan nem fogyókúrás kajákat. Nagy kedvencem a hamburger, de még véletlenül sem a népszerű gyorsétteremláncok kínálatára gondolok. Nem megyek bele, mi a különbség az igazi hamburger és ezek közt a hamburgernek jóindulattal sem nevezhető csúfságok között, inkább csak térképet adok a hamburgermennyországhoz!

vous - 2017.09.17.
Van élet a Mekin túl! – Három hamburgerező, amelyet érdemes kipróbálni

Buddies

Amikor szintén hamburgerrajongó barátnőmet megkértem, hogy segítsen összeszedni a legjobb helyeket, hosszú gondolkodás után csak annyit mondott: „Ajj, a Buddies mindent visz!”

Lehet, hogy nem a legfancybb, nincs nagy marketingje, de akik egyszer rátalálnak, biztos, hogy visszatérő vendégek lesznek! Az itt dolgozók pedig messze a legjobb fejek! 😉 

Objektum doboz

Kandalló Kézműves Pub

Ha épp megráztátok a pénzfát, vagy fizetésnap volt, érdemes a Kandalló felé venni az irányt! Igényes környezet, kedves kiszolgálás és persze zse-ni-á-lis hambik. Szinte el is felejted, hogy hamburgert eszel, annyira különleges a tálalás, az ízek pedig… Nem is magyarázok tovább, tényleg ki kell próbálni!

Objektum doboz

Holy Cow

Bevallom, itt még nem voltam, de sok jót hallottam a helyről, és a kínálat alapján tényleg nem egy hétköznapi burgerezőről beszélhetünk. A hely különlegessége, hogy organikus alapanyagokat használnak, mindent maguk készítenek a lekvártól a ketchupig, sőt a pékáruk is egyediek. Klasszikus buci helyett kérhetjük magvas perecben, kakaós kalácsban vagy malacka alakú buciban a finom húsokat, zöldségeket és mártásokat, amik a jó hamburgerhez kellenek. Alig várom, hogy kipróbáljam!

Objektum doboz

Nektek van kedvenc hamburgerezőtök?

Ajánlott cikkek