Egyéb kategória

Kasza Tibor és kedvese, Andrea összeházasodott

2017 áprilisában váratlan esemény történt A Nagy Duett színpadán: Kasza Tibi produkciója közben kérte meg barátnője, Andrea kezét – a teljes hazai sajtó lázban égett, hogy mikor lesz az esküvő. Akkor a pár azt nyilatkozta, hogy a nagy napot már csak maguknak szeretnék. Ez így is lett, Kasza Tibor már feleségül vette kedvesét.

vous - 2017.10.31.
Kasza Tibor és kedvese, Andrea összeházasodott

Kasza Tibi és kedvese eddig azt közölte a sajtóval és rajongóikkal, hogy az esküvőre januárban, Thaiföldön kerül majd sor. Az igazság azonban az, hogy a pár már hetekkel ezelőtt összeházasodott, Amerikában. 

kasza tibi

Nézzétek meg ti is a lánykérést!

Kasza Tibi és barátnője, Darai Andrea a.k.a Manker immár vőlegény és menyasszony. Tibi A Nagy Duett produkciója alatt kérte meg Manker kezét, aki igent mondott!

A szerelmespár szerette volna elkerülni a nyilvánosságot, ezért titokban összeházasodtak. Kasza Tibi a TWN.hu-nak nyilatkozott: 

A lánykérés után azt akartuk, hogy ez a nap csak a miénk legyen és csak rólunk szóljon. Varázslatos volt a helyszín, csodálatos érzés volt a végtelen Grand Canyon felett kimondani azt a bizonyos 'igen'-t. 

Természetesen a családunkkal már megünnepeltük az esküvőnket, és elérkezettnek láttuk az időt, hogy a rajongóinkat is beavassuk a titkunkba.”

A lap szerint az esküvő magyar anyakönyvvezető előtt történt, és házasságuk honosítása jelenleg is folyamatban van, de szeptember 15. óta hivatalosan is házasok.

Gratulálunk!

Ajánlott cikkek