The Crown sorozat

Háború, viszály és szerelem – Jön a The Crown második évada!

Feszültség, viták, háború és bukás – mindez biztosan várható a Netflix új kedvencének második évadától. A The Crown nevet viselő sorozat egy éve robbant be a köztudatba, és rögtön tíz részen keresztül kísérhettük figyelemmel, miként válik Anglia jelenlegi kedvence, Erzsébet egy teljes nemzet királyőnéjévé. A második évad legújabb előzeteséből kiderül, a kezdeti izgalmak nem csillapodnak, sőt! 

600

Gúnynevek és tiltott szerelem – Érdekességek, amiket megtudhattok Erzsébet királynőről a The Crownból

Ha valaki, Erzsébet királynő biztosan fontos dátumként tekint június 2-ára: 64 éve ugyanis, hogy a leghosszabb ideje uralkodó brit királynőt megkoronázták. Ahogy azt a tavaly télen debültált The Crown című sorozatból megtudhatjuk, nem akármilyen pompát és sajtóérdeklődést hozott az eddigi legragyogóbb királyi koronázás. S hogy mik derülnek még ki a tízrészes sorozat első évadából? Olvassatok tovább! A cikk folytatását ITT találjátok!

Míg a The Crown legelső évadában leginkább Erzsébet leánykorát, házasságának kezdetét, valamint királynővé válását ismerhettük meg közelebből, addig a második évadban már ennél árnyaltabb lesz a kép. Nemcsak Erzsébet újdonsült látásmódját, de férje, Fülöp herceg jellemét is jobban megismerhetjük.

A királyi páron túl Erzsébet királynő húga, Margaret is nagyobb szerepet kap. Figyelemmel kísérhetjük szárnybontogatásait, ami egy hullámvölgyekkel teli magánélet kezdetét is jelzi. A trailerből kiderül: a huszas éveiben járó Margaret miként kerül közel Lord Snowden, a királyi család fotósának szívéhez. 

Tudom, ki vagyok, egy modern kori nő. Aki szabadon élhet, szabadon szerethet és szabadon törhet ki. 

– hangzik el a hercegnő szájából. 

Dobpergés, jöjjön a trailer! 

Objektum doboz