naptár 2018

Minimalista, állatos, gyönyörű – Ingyen letölthető naptárak 2018-ra

Január első hetei még az új év tervezéséről szólnak, így egy pillanatig sem vagytok elkésve azzal, hogy beszerezzétek az új naptárotokat. Ha az üzletekben nem találtatok olyat, ami tetszett, ne keseredjetek el. Ma már ugyanis számtalan hobbista, grafikus és képzőművész tölt fel ingyen naptárakat. Nektek nincs más dolgotok, mint kiválasztani a kedvenceteket, letölteni és használni azt. Összegyűjtöttönk mi is néhányat.

Czikkcakk

A 23 éves, egyetemista Czikkely Panni hobbija a kézzel készített apróságok létrehozása. Rendelni is lehet tőle. Amit viszont ingyen ad, az egy álomszép naptár 2018-ra.

Ide kattintva tölthetitek le.

Objektum doboz

Imelda Green’s Handmade Products

Ha szeretitek a kedves erdei állatkákat, ezt a sorozatot imádni fogjátok. A január főszereplője Adél, a kedves rókalány.

Ide kattintva tölthetitek le.

Objektum doboz

Panyizsuzsi

Az üveg ékszereiről ismert Panyi Zsuzsi a szervezés és tervezés nagymestere, hiszen önálló vállalkozást vezet és családot menedzsel egyszerre. A szervezéshez olyan naptárra volt szüksége, amelynek segítségével növelheti a hatékonyságát is, nem mellesleg esztétikus is. Minket meggyőzött!

Ide kattintva tölthetitek le. 

Objektum doboz

Szabi's Creative World

Aki inkább a praktikus vonalat képviseli, annak sokkal jobban bejön majd Szabina naptára.

Ide kattintva tölthetitek le.

Objektum doboz

Urban:eve

Farkas Lívia 10 éve blogol, hétről hétre oszt meg praktikus tippeket, életvezetési, szervezési tanácsokat ad. A naptárát pedig csak szeretni lehet. :)

Ide kattintva tölthetitek le.

Objektum doboz

This Little Street

Ha szeretitek a kedves növényi mintákat, akkor ez a naptár nagy kedvencetek lesz.

Ide kattintva tölthetitek le.

Objektum doboz
újév

„Ahogy haladtam előre a füzetben, úgy láttam egyre tisztábban az évemet”

Az, hogy az új év mit tartogat nektek, csak rajtatok múlik. Tudom, nagyon elcsépelten hangzik, de tényleg így van. Ha nem így gondoljátok, akkor tegyétek magatokat próbára! Most olyan önismereti módszereket mutatok nektek, melyek segítségével nemcsak a jövő éveteket tehetitek jobbá, hanem az egész életeteket. Hogy mire lesz hozzá szükségetek? Csak arra, hogy egy picit magatokba nézzetek, és értékeljétek azokat a dolgokat, amikért hálásak lehettek. Folytatás itt!