Egyéb kategória

Tudják, mitől döglik a légy: sztárpasik szexi, teltkarcsú feleséggel

Gömbölyű, gömbölyded, teltkarcsú, plus size vagy éppen teljesen átlagos – nevezhetjük bárhogy, a lényeg ugyanaz: nem tipikus kifutómodell nőkről van szó. Talán pont ez az egyik ok, amiért imádja őket a férjük.

vous - 2018.02.06.
Tudják, mitől döglik a légy: sztárpasik szexi, teltkarcsú feleséggel

Minden nő szeret csinos lenni. Minden nő szereti jól érezni magát a bőrében. Ennek azonban nem feltétele, hogy állandó fogyókúrából álljon az életünk, és kínkeservesen olyan vékonyak akarjunk lenni, mint a modellek.

A legtöbb modell genetikailag rendelkezik ezekkel az adottságokkal, és a vékony lányok is sokszor keseregnek azon, hogy nem tudnak hízni egy dekát sem.

Ha valaki egészséges, akkor rendszeres mozgással és kiegyensúlyozott táplálkozással formában tudja magát tartani még akkor is, ha néha lecsúszik egy szelet torta (vagy kettő), egy tál tészta, pizza, sült krumpli, egy masszívabb adag pörkölt. Sőt, az sem baj, ha néha felszedünk néhány kilót, néha pedig leszalad rólunk néhány. A kiegyensúlyozottság nem súlyfüggő.

Tudják ezt a következő híres férfiak is, akik olyan nők mellett találták meg a boldogságot, akik teljesen átlagos testalkattal rendelkeznek.

Hugh Jackman

Deborra-Lee Furness és Hugh Jackman 1995-ben találkoztak, és a színész 100 százalékosan biztos volt benne, hogy élete szerelmével találkozott. 1996-ban el is vette feleségül, két örökbe fogadott gyermeket nevelnek.

Objektum doboz

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Ridikül oldalára!

Ajánlott cikkek