Egyéb kategória

Színre színt! 5 kombináció, amire talán nem is gondolnánk

Színesen öltözni egyesek számára rémálom, mások számára igazi kaland. A színek rengeteget hozzátehetnek az életünkhöz, feldobhatják a legrosszabb napjainkat. Ha jó színeket viselünk, akkor teljesen kivirulhatunk bennük. Lehetünk kezdők vagy haladók, a következő színpárokat érdemes kipróbálni, és – ha jól állnak – akár viselni is.

vous - 2018.02.16.
Színre színt! 5 kombináció, amire talán nem is gondolnánk

1. Zöld és kék

Gyönyörűen mutatnak együtt, de érdemes összhangba hozni őket: az élénket az élénkkel, a sötétet a sötéttel, a fakót a fakóval kombináljuk, és máris nagyon harmonikus lesz az összkép.

Objektum doboz

2. Kék és ciklámen

Nézzük csak, milyen jól néznek ki együtt. Akinek a világosabb színek állnak jól, annak a babakék és a púderrózsaszín lehet igazán izgalmas, akik viszont a sötétebb színekben néznek ki jobban, két sötét árnyalatot kombináljanak.

Objektum doboz

Kíváncsiak vagytok a további kombókra? A cikk folytatását keressétek a Ridikül oldalán

lila pantone ultraviolet

Szeressétek a lilát! Elárulom, miért van helye az év színének a gardróbotokban!

Mint minden évben, úgy tavaly is december elején bombaként robbant a divatvilág legnagyobb híre: az ultraviolet lila lett 2018 színe. Biztos vannak, akik a lila szót olvasva most azonnal el is kattintanak – sokan ugyanis ódzkodik ettől a színtől – , pedig a legtöbb magyar nő örülhet a Pantone legújabb választásának. Hogy miért? Egy korábbi cikkünkből kiderül, ahogy az is, mivel és hogyan érdemes hordanotok az idei kedvencet. 

Ajánlott cikkek