Egyéb kategória

Lehet ezt még fokozni? Britney Spears túlragyogott mindenkit a vörös szőnyegen

Britney Spears ismét megmutatta, nincs nála csinosabb előadó Hollywoodban. Az énekesnő a Hollywood Beauty Awards-on jelent meg, ahol parfümjét díjazták.

vous - 2018.02.26.
Lehet ezt még fokozni? Britney Spears túlragyogott mindenkit a vörös szőnyegen

Britney Spears vasárnap este jelent meg hollywood vörös szőnyegén, és ezúttal sem tudjuk azt írni, hogy rosszul nézett ki. Britney az év parfümjének járó díjat vette át a Hollywood Beauty Awards-on, Fantasy: In Bloom nevű illata kapta az elismerést.  

A minden eddiginél jobb formában lévő énekesnő egy meztelen miniruhát választott, ami kihangsúlyozta kifogástalan alakját. 

Imádjuk!

Egyszerűen nem tud hibázni mostanában. Rendkívüli formáját a sok edzésnek és valószínű, a kiegyensúlyozott boldog, szerelmes életnek köszönheti.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Britney a díj átvételekor már egy sokkal merészebb, és feltűnőbb ruhát viselt, ami szintén remekül állt neki! 

Objektum doboz

turanszki-emoke-egy-magyar-lany-esete-a-pophercegnovel-3-ok-amiert-menthetetlenul-imadom-britney-spearst

3 ok, amiért menthetetlenül imádom Britney Spearst

Ha rendszeresen olvassátok a VOUS-t, már nyilván rájöttetek, hogy a kedvenc énekesnőm Britney. Minden mozdulatát, minden hírt követek róla, majdnem minden albuma rajta van a telefonomon, akárhová megyek, Britney-t hallgatok. Volt, hogy tinilányok kinevettek a villamoson, mert a fülesen át hallották a Baby One More Time-ot. Nekik küldöm ezt a cikket, és azoknak, akik nem értik, miért lehet rajongani Britney Jean Spearsért.

A cikk ITT folytatódik.

Ajánlott cikkek