Egyéb kategória

Blake Lively egy ‘2000-es évekbeli trendet hoz újra divatba – a ti szekrényetekben is ott lapul

Blake Lively, színésznő, ikon, és immár hivatlosan is divatdiktátor. Egy rég elfeledett '2000-es évekbeli trendet igyekszik újra divatba hozni. Szerintünk sikerült neki! 

vous - 2018.03.21.
Blake Lively egy ‘2000-es évekbeli trendet hoz újra divatba – a ti szekrényetekben is ott lapul

Blake Lively egyszerűen nem tud hibázni. (Bocsánat, egyszer mégis!) A gyönyörű színésznő kifogástalan stílusával mindenkit levesz a lábáról. Legutóbb mégsem sikkes megjelenésével  keltette fel a figyelmünket. 

Emlékeztek még a '2000-es évek óriási trendjére, a plüss(bársony,velúr)melegítőkre? Paris Hilton, Britney Spears, Kim Kardashian de Lindsay Lohan is előszerettel mutatkozott benne, alkalomtól függetlenül. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Úgy tűnik, Blake újra divatba hozza ezt a klasszikus darabot. Ha azt gondolnátok, pusztán otthon flangált benne, tévedtek. Blake a Tod's kapszulakollekciójának bemutatójára kapta magára ezt a régi/új darabot, ráadásul magas sarkúval viselte.

Objektum doboz

Ugyanitt jegyeznénk meg, hogy a színésznő nemrég elárulta, saját maga csinálja a haját, és választja ki ruháit a nyilvános eseményekre.

Stylist nélkül ilyen stílusikonnak lenni… Bravó! 

Blake állítiása szerint imádja ezt a szettet, mert rendkívül kényelmes, és „tud benne lélegezni”. Szerencsére, nem egy neon pink színű, felíratos darabra esett a választása, így valóban 2018-ban is megállja a helyét. 

(Az Insta-beágyazás lapozgatható!)

Objektum doboz

Nektek bejön?

Ajánlott cikkek