Egyéb kategória

A délután az új éjszaka: a város legmenőbb nappali bulisorozatai

Így május végén kijelenthetjük, tényleg nagyon kevés van hátra, hogy berobbanjon az igazi nyár. Hosszú, munkával és tanulással töltött hónapok után alig várjuk, hogy kiengedhessük a fáradt gőzt. Hol máshol tennénk ezt, mint a város legmenőbb partijain, amelyeket nem szombat éjszaka, és végképp nem a bulinegyedben kell keresni! A mottó: délután az új éjszaka!

vous - 2018.05.26.
A délután az új éjszaka: a város legmenőbb nappali bulisorozatai

Cruisin

Melengető napsütés, bárányfelhők, finom italok, tört ütemre szeletelés a Dunán. Mi kell még egy tökéletes vasárnap délutánhoz? A hangulat tényleg őrületes, a panoráma gyönyörű, mindenki jó fej, csak vigyázni kell, hogy a korán elfogyasztott alkohol és a ringatózó hajó párosa ne okozzon gondot senkinél! Tengeribetegek inkább maradjanak a szárazföldi lépegetésnél!
 

Objektum doboz

Pool & Beer

Nem múlhat el nyár igazi medencés buli nélkül, még az sem jelent problémát, hogy egy barátunk sem akar minket meginvitálni a kertjükbe, hogy pancsoljunk a felfújható medencéjükben. Irány a Pool & Beer a Rákóczi híd pesti hídfőjénél található Vituki strandon, ahol minden adott egy tökéletes fürdőzős, táncolós, iszogatós naphoz. Csak ittasan ne ugorjatok a medencébe!

Objektum doboz

Citymatiné

Az első CityMatinét a Martinovics-hegyen szervezték meg 6 évvel ezelőtt. Akkoriban a közönség úgy 150 fő lehetett, még senki nem gondolta, hogy ebből a város egyik legmenőbb szabadtéri bulisorozata növi ki magát. De már akkor világossá vált, hogy Budapestnek igenis van igénye az ilyen jellegű kikapcsolódásra. Ma már több ezren vesznek részt egy-egy buliban, amiket a legtöbbször változó helyszíneken rendeznek. Kövessétek az oldalukat, hogy ne maradjatok le a bulikról!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek