Egyéb kategória

Ebből a 3 csillagjegyből lehet a legjobb férj

A párválasztás nehéz ügy: találni valakit, aki a másik felünk, a lelki társunk, aki mellett szeretnénk megöregedni. Sok segítséget nem kapunk, a legtöbben a saját tapasztalataink szerint éljük meg a sikereket és kudarcokat életünk során, mire végül megállapodunk valaki mellett, akit arra érdemesnek tartunk. Segítségképp a születési dátuma is iránymutató lehet, a szakemberek szerint ugyanis a csillagjegy is meghatározhatja, milyen társ lesz valakiből. Mutatjuk, melyik az a 3 csillagjegy, amelyik a legjobb társ lehet az életünkben.

vous - 2018.06.03.
Ebből a 3 csillagjegyből lehet a legjobb férj

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei mellett nem unatkozik az ember. Szórakoztatóak, szeretnek beszélni, és még viccesek is. Szívesen elkötelezik magukat, az Ikrek férfiak számára ebben az esetben az elsődleges cél az lehet, hogy a párjukat boldoggá tegyék, és mindenben őt is helyezik az első helyre. Fontos számukra, hogy a partnerük társ legyen a kommunikációban, még ha csak az értő hallgatás szintjén is. A házasságuk jellemzően tartós és erős, persze a megfelelő pár mellett.

Ha a másik két csillagjegyre is kíváncsi vagy, olvasd tovább a cikket a Ridikül oldalán!

ikrek

Az Ikrek jegy jellemzése – tényleg annyira felszínesek, mint gondoljuk?

Az Ikrek az a jegy, amely a gondolkodásban örömét leli. Ha könnyedségre, vidámságra vágyunk, jó, ha van egy Ikrek barátunk, akivel lehet csak úgy beszélgetni is – spontán is, kötelezettségek és feszengések nélkül bármiről és bárkiről, hiszen alapvetően tájékozott, nyílt, látásmódja sokszínű, és még humora is van. A cikket ide kattintva >>> olvashatjátok el.

Ajánlott cikkek