Egyéb kategória

A gyönyörű Adriana Lima fotói láttán ti is AZONNAL bokszolni akartok

Csökkenti a feszültséget. Segít elengedni a stresszt. Nem hagy, hogy túlagyaljátok a dolgokat. Ha szeretnétek rendszeresen mozogni, de még nem találtátok meg a kedvenc mozgásformátokat, gondoljatok a bokszra is. Elképzelhető, hogy beleszerettek.

vous - 2018.06.07.
A gyönyörű Adriana Lima fotói láttán ti is AZONNAL bokszolni akartok

Elsőre talán nem annak tűnik, de a boksz elképesztően összetett mozgás: a hajszálaidtól a lábujjaid hegyéig átmozgat, folyamatos összpontosítást és koncentrációt igényel. Mivel intenzív mozgásról van szó, a boksz során szépen lehet izmosodni és fejlődni. Javítja a ritmusérzéket, a gyorsaságot és az állóképességet is. És van még egy nagyon fontos előnye:

a boksz segít levezetni a feszültséget, így a stresszkezelésben is fontos szerepe van.

A bokszot ráadásul kezdőként is sokszor ajánlják, mivel teljesen személyre szabható: a saját szinteteken, a saját képességeiteknek megfelelően állhatok a zsák előtt. A szupermodellek közül Adriana Lima brazil szupermodell esküszik a bokszra. A 36 éves szépségnek természetesen szuper genetikája is van, de senki nem mondaná meg róla, hogy két kislány édesanyja.

Ha a fotóit elnézve ti is kedvet kaptatok a bokszoláshoz, keressetek egy jó edzőt, és próbáljátok ki ezt a mozgásformát minél előbb.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Engel Nóra boksz edzés Molnár Anikó

„Szenvedtem, fájt és alig bírtam felkelni” – Ilyen volt életem első női bokszedzése

Divatimádó lányként egyértelmű volt, hogy a Fel a kesztyűt napunkon a divatról szeretnék nektek írni. Kesztyűtrendek, mivel és hogyan hordjuk, tudjátok. Aztán úgy döntöttünk, mi lenne, ha kilépnék a komfortzónámból és ellátogatnék egy bokszterembe, egy női bokszedzésre. Hogy mi lett belőle? Elmesélem >>>

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Zenelejátszó-kisokos: annál, hogy mit hallgattok, sokkal fontosabb, hogy min hallgatjátok Mojzes Nóra

Itt az ideje lenyugodni! 6 módszer, hogy újra zenbe kerüljetek

Idegeskedés, nyomasztó érzés, izgulás – bizonyára mindannyiunk találkozott már hasonló érzésekkel. A mostani stresszes világban muszáj, hogy legyen a tarsolyotokban pár trükk, amivel le tudjátok vezetni a feszültséget. Ebben segítünk most!

A cikket ide kattintva >>> nézhetitek meg.

Ajánlott cikkek