Egyéb kategória

A megcsalás biztos jelei

Egy fura érzés: valami megváltozott. Semmi kézzel fogható, mégis érezzük a gyomrunk legmélyén, valahol az agyunk leghátsó szegletében pedig tudjuk: van valakije.
Akit egyszer már megcsaltak, az onnantól kezdve élete végéig bizalmatlan lesz. De ha már a gyanú felmerül bennünk, akkor érdemes jobban utánajárni a dolgoknak, hogy meggyőződjünk, mégsem képzelődünk.

vous - 2018.06.14.
A megcsalás biztos jelei

Telefon

Egy olyan korban, amikor mindenkinek a tenyerébe van gyógyulva a telefonja, nehéz kiszúrni, ha valami rejtegetnivalója van. Ám ha tényleg egy percre sem rakja le, és jelszóval kezdi védeni a fiókját, akkor gyanakodhatunk. Persze nem kell belenézni, az nem szép dolog, de tartsuk nyitva a szemünket.

Rejtélyes hívások

Ha szokatlan időpontokban telefonálgat, és valójában nem tudjuk, kivel, akkor lehet, hogy másvalaki iránt is érdeklődik.

Szokatlanul boldog

Minden ok nélkül feltűnően jó kedve van? Hirtelen lefogy? Új ruhákat vesz magának? Elképzelhető, hogy tényleg szerelmes.

Szex

Amennyiben nem hajlandó velünk szeretkezni, vagy csak hosszas könyörgés árán, amiben nincs is köszönet, akkor lehet, hogy máshol kapja meg, amire szüksége van a testének.

Olvassátok tovább a Ridikül oldalán.

Forrás:
Unspalsh
Ajánlott cikkek