Egyéb kategória

3 + 1 szabadstrand a Balaton déli partján

A balatoni nyaralás legfőbb része mi más is lehetne, mint a strandolás. Mutatunk pár szabadstrandot a déli parton, amit érdemes kipróbálnotok.

vous - 2018.07.14.
3 + 1 szabadstrand a Balaton déli partján
Badacsony Balaton

5 tipp azoknak, akik körbe akarják biciklizni a Balatont

Három éve, szeptemberben fogtuk magunkat a barátnőmmel, felültünk a bringánkra, és körbebringáztuk a Balatont. Ő azóta többször is megjárta a távot, én pedig idén újra készülök. Ha most készültök először az útra, olvassátok el a következő tippeket >>>

1. Siófok, Újhelyi strand

A város nyugati részén elterülő Újhelyi strandon minden megvan, ami egy tökéletes strandoláshoz szükséges. A füves területen a fák alatt elegendő árnyék van, de ha napozni vágytok, arra is találtok helyet bőven. A környéken a lehető legtöbb strandbüfé itt található meg egy helyen. A megfelelő összkomforthoz öltözők, zuhanyzók és illemhelyek is biztosítottak. Ha aktív strandolásra vágytok, az óriási vízicsúszdát ki ne hagyjátok, de sok más sportolási lehetőség közül is választhattok a parton.

Objektum doboz

2. Balatonlellei szabadstrandok

Balatonlelle több kilométeres partszakaszán sok kisebb méretű szabadstrandot találhattok. A legnagyobb méretű Nyugati szabadstrand sekély vizű partjánál hatalmas füves terület, sportpályák, játszóterek, büfék, csúszda is vár rátok.

Objektum doboz

3. Balatonboglár, Platán strand

A több mint 9 hektárnyi strandterület Balatonboglár legnagyobb szabadstrandja. A kellemes balatoni fürdőzés mellett próbáljátok ki a vízibiciklizést, a sportpályákat, vagy csak nyújtózzatok el egy napozóágyon.

Objektum doboz

+1 Balatonmáriafürdő, szabadstrandok

A Balaton déli partjának nyugati végénél található Balatonmáriafürdő településének szabadstrandjai tökéletesek a kellemes, nyugodt kikapcsolódásra. Az Őz utcai szabadstrand például az egyik legkisebb területű strand, mely a település legcsendesebb parti területrészén található.

Objektum doboz

Balaton

A lángoson túl… – Kedvenc balatoni éttermeink egy helyen

A Balaton szó hallatán legtöbben egy jó hekkre, lángosra és a tömeges strandolásra gondolnak elsőként. Pedig a magyar Riviérán számos látni-, „ennivaló” hely akad. A VOUS-lányokkal közösen ezúttal képzeletben felszálltunk a jó öreg Kék Hullámra, és meg sem álltunk Balatonig. Tartsatok velünk, eláruljuk, hova látogassatok >>>

Ajánlott cikkek