Test

Szabaduljatok meg a narancsbőrtől természetesen!

Szőke Anna, a The Sparkling Blueberry bloggere a természetes szépségápolásban hisz, ennek megfelelően olyan tippeket hoz, amelyek kíméletesek a testünkkel és a bolygónkkal, ugyanakkor hosszú távon sokkal eredményesebbek, mint last minutes vagy rapid társaik. A következőkben Anna írását olvashatjátok.

vous - 2018.07.26.
Szabaduljatok meg a narancsbőrtől természetesen!

Nem hiszek az úgynevezett “beach body”-ban. Nem gondolom, hogy helyes túlzott diétával és kétségbeesett edzéssel sanyargatni magunkat csupán azért, hogy a nyár idejére néhány kilóval könnyebbek legyünk. Ugyanez érvényes a cellulitiszre, azaz a narancsbőrre is. Testünkre az év 365 napján oda kell figyelnünk, és annak érdekében, hogy egészségesebbek, fittebbek esetleg karcsúbbak is legyünk, folyamatos, tudatos és egészséges lépéseket kell tennünk.

Most összegyűjtöttem 5 módszert, amivel fokozatosan, ám hatékonyan és természetes úton szabadulhatsz meg a narancsbőrtől!

Igyekszem egészségesen étkezni (persze hetente egyszer azért nálam is becsúszik egy pizza vagy egy kis tészta) de bűnös vagyok a testmozgás mellőzésében, és ez igencsak meg is látszik puhány “kis” testemen. Két baba után “kissé” el vagyok még hízva (az egykori 55 helyett most épp 73 kilót nyomok).

Forrás:
unsplash.com

A legnagyobb problémám így is inkább az, hogy tónustalan és lötyögős vagyok és persze a popsimon és combjaimon igencsak látványos a narancsbőr. A cellulitisz szinte mindenkit érint (gyakran még férfiakat is, de nőknél nyilván gyakoribb), a helytelen táplálkozás, a szervezetben felgyülemlett méreganyagok és a mozgásszegény életmód következtében alakul ki.

Néhány egyszerű dologgal azonban könnyen alakíthatunk testünkön és feszesíthetjük a bőrünket annyira, hogy jobban érezzük magunkat és magabiztosabbak legyünk ha a nyár során meg szeretnénk villantani lábainkat egy sortban vagy rövidke szoknyában.

Tipp 1.: Víz, víz és még több víz

Szervezetünk egészséges működéséhez az egyik legfontosabb tényező, hogy megfelelő mennyiségű vizet fogyasszunk. Ha naponta legalább 2 liter vizet (nem üdítőt, nem gyümölcslevet) iszunk azzal hatalmas különbséget érhetünk el anyagcserénk működésében. Arról nem is beszélve, hogy a megfelelően hidratált bőr sokkal feszesebb és simább kevesebb ráncal és narancsbőrrel.

A további 4 tippet Anna blogján olvashatjátok el, ide kattintva >>>

epres málnás csoda víz ivás ital gyümölcs

A házi gyümölcsvíz a legjobb módszer, hogy rászokjatok a vízivásra

Az én trükköm, amivel kijátszom magamat: a házilag készített ízes víz. Ebből aztán tényleg sokat tudok inni. Megmutatom a két kedvencemet >>>

Ajánlott cikkek