Egyéb kategória

„Lépj vissza, megérdemled” – Így ment életeket egy tinilány szívhezszóló üzeneteivel

A 18 éves Paige Hunter a tinédzserek átlagos életét éli az angliai Sunderland városában. Valami miatt azonban mégsem átlagos ez a lány, szívügyének tekinti ugyanis, hogy emberéleteket mentsen.

vous - 2018.07.31.
„Lépj vissza, megérdemled” – Így ment életeket egy tinilány szívhezszóló üzeneteivel

Paige e nemes cél érdekében szívhezszóló, és nem mellesleg igen hatásos üzenetekkel ragasztgatja tele az öngyilkosok hídjaként elhíresült Wearmouth Bridge-t, mely eddig sok ember életében jelentette az utolsó állomást. A lány nem nézhette tétlenül, hogy fiatalok és idősek önkezükkel vetnek véget az életüknek, így több, mint 40 felemelő üzenetet írt, melyeket a híd különböző pontjaira akasztott. Azt mondja, szeretne segíteni az embereknek életük legsötétebb órájában.

Objektum doboz

„Amikor én úgy éreztem magam, mint te most, segítséget kértem. Meg kell, hogy érjen egy próbát.”

„Ha most befejezed, olyan nagyon fogsz hiányozni.”

„Megvan az erőd, hogy azt mondd: nem így fog véget érni a történetem.”

„Lépj vissza, megérdemled.”

„Akkor is, ha a dolgok nehezek, számít az életed. Fény vagy a világ sötétjében, tarts ki!”

„Légy erős, mert a dolgok jobbra fordulnak. Talán most minden viharos, de az eső sosem esik örökké.”

Ilyen és ehhez hasonló üzenetek fogadják az öngyilkosságra készülőket, és a hírek szerint sokakat el is tántorítanak. Paige arról számolt be, hogy mióta feltette az üzeneteket, sok visszajelzést kapott az emberektől és kezdeményezése nagyon pozitív fogadtatásban részesült. Azt is megtudta, hogy már 6 öngyilkosságot sikeresen megakadályoztak az üzenetei. Mint elmondta, mindezt nem azért csinálja, hogy jutalomban részesüljön, egyszerűen csak tenni akart valamit. 

Objektum doboz

Ha úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja az ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ajánlott cikkek