Egyéb kategória

Íme, az őszi frizuratrendek – Egyenesen a celebfodrásztól

Az évszakváltással sokan fontolgatják, hogy kisebb-nagyobb stílusváltást hajtanak végre. Lássuk, mit ajánl Anthony Nader, a hírességek fodrásza.

vous - 2018.08.17.
Íme, az őszi frizuratrendek – Egyenesen a celebfodrásztól

Az évszakváltás fegyelmezettebb rendbe fogja a nyár szabadon lengedező tincseit, a rózsás-vöröses árnyalatok helyét pedig a tejeskávé színek veszik át, míg megkönnyebbüléssel intünk búcsút néhány nem túlságosan előnyös hajdivatnak. Hogyha azon gondolkodtok, milyen legyen az új frizurátok, nem kell tovább keresgélnetek. Anthony Nader biztos tippeket ad arra, hogy divatosan kezdjétek az őszt.

Frufru

Ha a hajunk hosszából nem szeretnénk sokat vágatni, mégis látványos változást szeretnénk, akkor a frufru a legjobb választás. – Például Taylor Swift, Selena Gomez és Emma Watson is hozzájárult ahhoz, hogy újjáéledjen a frufruk trendje – mondta a sztárfodrász. – A frufru mindenkinek jól áll, csak meg kell találni a megfelelő stílusút – tette hozzá.

Objektum doboz

Állig érő bob

Újra divatba jön a bob, ráadásul minél rövidebb, annál jobb. – Ez a hossz magabiztosságot és erőt sugároz – teszi hozzá Nader. Amellett, hogy mutatós és különleges, legnagyobb előnye, hogy könnyű gondozni.

Objektum doboz

Kávészín

Ez az év eddig a rózsás árnyalatok, az eperszőke, az aranyos és vörösesbarna hódítását hozta, most azonban eljött az ideje a meleg- és hidegbarna, kávéárnyalatú hajaknak, melyek karamell- és mahagóniárnyalattal társulhatnak. A kávéhaj igazi nagykövete Pia Miller, modell.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek