Egyéb kategória

Ez az igazi Tindercsapda

Natasha Aponte majdnem száz férfival beszélt meg randit – ugyanarra az időpontra és ugyanarra a helyre.

vous - 2018.08.24.
Ez az igazi Tindercsapda

Natasha több férfit is meghívott, hogy megnézzenek vele egy Dj-szettet a New York-i Union Square-en. A férfiak, miután megjelentek, meglepve vették tudomásul, hogy tulajdonképpen egy flashmob részei. 

Objektum doboz

Az akciót, melyet a marketingcéget vezető Aponte munkatársával, Rob Blissel együtt talált ki, videóra vették, és kitették a Youtube-ra. – Az egésznek az volt a célja, hogy a Tinder-élményt áthozza a való világba – mondta Bliss egy interjúban. – Szerettük volna felhívni a figyelmet a randialkalmazások abszurditására – tette hozzá.

Objektum doboz

Miután a megjelentekkel közölték, hogy egy való világbeli Tinder résztvevői, Aponte különböző, véletlenszerű indokokkal kizárt néhány versenyzőt, például, mert Jimmynek hívták őket. A megmaradt versenyzőknek különböző feladatokat kellett megoldaniuk, például fekvőtámaszokat csinálniuk. – Lassan társadalmilag elfogadottá válik, hogy embereket leértékelünk, mondván: ilyen vagy olyan magasnak kellene lenniük, ezt vagy azt a munkát kellene végezniük. Emiatt pedig jogosan vagyunk dühösek – magyarázta Bliss az akciót.

Ajánlott cikkek