Egyéb kategória

Ez az 5 csillagjegy nem bánja, ha éppen nincs kapcsolatban

Hajlamosak vagyunk beleesni abba a csapdába, hogy azt hisszük, csak valaki mellett, vagyis csak párkapcsolatban lehetünk boldogok és élhetünk teljes életet. Emiatt pedig olykor hajszoljuk magunkat, hogy minél hamarabb párra leljünk, vagy éppen nem merjük elengedni a jelenlegi kapcsolatot, mert azt gondoljuik, hogy ha rossz is, jobb, mint egyedül lenni. Az egyes csillagjegyek természetesen máshogy állnak ehhez a kérdéshez: ez az 5 csillagjegy például egy cseppet sem bánja, ha éppen nincs kapcsolatban.

vous - 2018.09.06.
Ez az 5 csillagjegy nem bánja, ha éppen nincs kapcsolatban

Ikrek

Az Ikrek jegy szülötteiről azt szokták mondani, hogy bennük eleve két személyiség lakik, sokszor úgy érezhetjük a társaságukban, mintha egyszerre két emberrel találkoztunk volna. Ez lehet az oka annak is, hogy nem sietnek a párkereséssel, egyedül is jól érzik magukat – hiszen ha valóban két személyiség él bennük, akkor nem unatkoznak.

Nyilas

A Nyilasok szeretnek egyedül lenni, kedvelik a kalandot, a veszélyt, a szórakozást. A szabadság a lételemük, nem szeretik, ha korlátozzák őket, vagy ha valaki megmondja, hogy mit tegyenek. Ezért is hajlamosak inkább az egyedüllétet választani a kapcsolat helyett.

Nézzétek meg a többi csillagjegyet is!

Forrás:
unsplash.com/Guilherme Stecanella
Ajánlott cikkek