A reggeli szex egészségügyi hatásai

Jó volt, de gyors volt? Pasirémálom, amire van megoldás

Minden férfi retteg a korai elsüléstől, függetlenül attól, hogy van-e rá reális esély, vagy nincs. Már egyetlen ilyen eset is traumatikus lehet számukra, ami megalázó és kellemetlen. Van erre egy egyszerű technika, de csak azoknak, akik mernek segítséget kérni.

A korai magömlés nem ismeretlen fogalom, és a legtöbb férfi retteg attól, hogy előbb-utóbb ez vele is megtörténik. Akkor áll fenn ez az állapot, ha a partnerünk akarata ellenére nem tudja megfelelően kontrollálni magömlésének idejét. Bárkivel bármikor megtörténhet ez a baleset, és az okok rendkívül sokfélék lehetnek.

Két perc a szintidő

„A korai magömlés talán az egyik leggyakoribb szexuális probléma. Tudományos vizsgálatok arra az eredményre jutottak, hogy ha a merevedéstől az orgazmusig eltelt idő kevesebb, mint két perc, akkor beszélünk ejaculatio praecoxról” – magyarázza dr. Csereklye Andrea szexuálterapeuta. Ez a szakmai megállapítás azonban nem feltétlenül helytálló, hiszen minden ember más. „Természetesen ez a mindennapokban nem így van. Minden olyan magömlés korainak nevezhető, aminek az időtartamával az egyén nem elégedett.” A férfiak többsége hajlamos ilyenkor az önmarcangolásra. „A korai magömlés oka az, ha a férfi nem tudja megfelelően kontrollálni a péniszét, zavarba jön, görcsösen akarja, összeroppan az önbecsülése.”

Olvassátok el a cikk folytatását!

Figyelem!
Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Elmúltam 18 éves, belépek!
Még nem vagyok 18 éves.