Egyéb kategória

Teremtsetek őszi hangulatot otthon is!

Odakint már sárgulnak a falevelek, érik a dió és a gesztenye, úgyhogy itt az ideje, hogy összegyűjtsétek az ősz legszebb terméseit, amikkel kidekorálhatjátok a lakást. Mi is vinne színesebb őszi hangulatot otthonotokba, mint a természet adta dekorációs kellékek?

vous - 2018.09.18.
Teremtsetek őszi hangulatot otthon is!

Beköszöntött a legszínesebb évszak, melynek hangulatát otthonotokba is egyszerűen becsempészhetitek. A kellemes őszi erdei túrák, kirándulások alkalmával ne feledkezzetek meg arról, hogy a legszebb terméseket, színpompás faleveleket összegyűjtsétek. Ezekből készíthetitek majd el otthonotok őszi dekorációit, amikhez a Good Housekeeping is számtalan kreatív ötletet nyújt.

DIY őszi dekorációk:

  • Tobozállatkák

Egyszerű, mégis mutatós dekorációt készíthettek tobozokból, melyhez az alapanyagon kívül egy kis textilre vagy kartonpapírra lesz szükségetek. Vágjatok ki jópofa állat arcokat, füleket, mancsokat a textilanyagból vagy a kartonpapírból. Ezeket ragasztgassátok fel a tobozokra, és kész is az őszi házi állatkert.

Objektum doboz

  • Levélfüzér

A legszínesebb őszi leveleket préselés után sorba felfűzhetitek, majd felaggathatjátok a lakásban a szép füzéreket.

Objektum doboz

  • Tökös dekoráció

A kicsi dísztökök már önmagukban szép dekorációk, rendezzétek őket szép kosárba, hogy asztaldíszként még jobban mutassanak.

Objektum doboz

  • Szélcsengő

A falevelekből és tobozokból szélcsengőt is készíthettek, igaz nem úgy szól majd, mint egy csengettyű, viszont mutatós dekorációja lesz otthonotoknak.

  • Színes makkok

Az apró makkokból gyűjtsetek jó sokat, majd fessétek le őket különböző színűekre. Tálba gyűjtve jól mutatnak majd az asztalon.

  • Színes tobozok

A makkokhoz hasonlóan a tobozokból is színes dekorációt készíthettek. Próbáljátok meg a toboz végeit óvatosan befesteni.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek