szorgalom gyakorlás siker tehetség

A sikeres nők 5 szokása

Az amerikai Lauren Conrad jelenleg 30 éves, de már több területen kipróbálta magát: ismert műsorvezetőként, színészként, íróként, sőt, divattervezőként is dolgozott már. Elfoglalt és sikeres ifjú nőként blogjában felelősségének érzi, hogy a többi nőt is támogassa – például azzal, hogy összegyűjti öt szokását, ami segít abban, hogy megszervezze napjait, és sikerrel teljesítse az elé kerülő kihívásokat. Nézzük, mik is ezek!

1. Készítsünk listát!

Igen, egy kicsit több idő listát összeállítani az elvégzendő teendőkről, viszont rengeteg időt nyerhetünk azzal, hogy a nap további részében nem kell azon agyalnunk, hogy mit hagytunk ki, hiszen minden ott van előttünk a lapon. Ezen reggel rögtön jelölhetjük azt is, melyik mennyire fontos, így ki tudjuk alakítani a prioritási sorrendet is.

2. Szendvics-visszajelzés

A szendvics-visszajelzés elterjedt módja a kritika megfogalmazásának a vezetők körében. Lényege, hogy valamilyen pozitív dologgal kezdünk, majd elmondjuk, mi az, amin szeretnénk, ha az illető változtatna, majd ezután szólunk még pár buzdító, motiváló szót is. Így, szendvicsbe csomagolva a kritika sokkal elfogadhatóbb és konstruktívabb!

Nézzétek meg a másik három szokást is!

Forrás:
Unsplash