Zokogunk a fájdalomtól és könnyezve nevetünk: megérkezett a Hodor-ajtótámasz

Ezeket jelentheti, ha meghaltok az álmotokban

Az álmaitokban sokminden megtörténhet, bizonyára vannak közöttetek olyanok, akik már álmodták azt, hogy meghaltak. Az ilyesmi félelemmel, nyugtalansággal töltheti el az embert, hiszen igencsak sokkoló élmény lehet ezt látni, szinte átélni - a szakemberek azonban azt mondják, nincs okoktok az aggodalomra, mert ha meghaltok az álmotokban, az általában jót jelent.

Véget érhet valami az életetekben

A halál ugyanis jellemzően nem szó szerint értelmezendő, sokkal inkább jelezheti valaminek a végét. Ebben az esetben az életetekben valami nagyobb, fontosabb dolognak a végét, mint például a munkában vagy a magánéletben (vége lehet egy nagyobb projektnek, egy kapcsolatnak).

éjszaka alvás pihenés ágy
éjszaka alvás pihenés ágy
Forrás:
istock.com

Újjászületés

egy új kezdetet is jelenthet, ha azt látjátok az álmotokban, hogy meghaltok. Ha az előzőből indulunk ki - minden vég egy új kezdet is egyben, vagyis nem megleő, hogy ez az álom ilyen jelentéssel is bírhat.

Szorongásra is utalhat

Ha valamin nagyon aggódtok, akkor lehet néhány álmatlan éjszakátok a benneteket foglalkoztató problémák miatt. Ebben az esetben az álmotokban bekövetkező halál jelentheti azt, hogy menekülnétek már a mindennapi élet fogságából, a sok stressz, a felelősségvállalás, a döntések és a fájdalmak elől.

Jó előjel lehet

Egyes felfogások szerint ugyanis a saját halálról való álmodás azt is jelentheti, hogy nem aggódtok az életetek miatt, vagyis éppen jól érzitek magatok, mintden szuper és harmónikus, még az sem ijeszt meg benneteket, ha esetleg egyszer végetér. A hálál miatti félelem sok ember életét nyomaszthatja, tönkreteheti. Ha ti nem féltek, az akár a hosszú életet is jelentheti.

Figyelem!
Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Elmúltam 18 éves, belépek!
Még nem vagyok 18 éves.