Egyéb kategória

Kim Kardashian kiosztotta rajongóit, mert nem ismerték fel a jelmezét

Kim Kardashian videót posztolt instagramjára arról, hogyan ünnepelte a Halloweent, húgának, Kendall Jennernek szerdai összejövetelén. A követőknek azonban sajnos nem esett le, hogy a szőke paróka Pamela Andersont hivatott jelképezni, míg legjobb barátja, Jonathan Cheban Tommy Lee bőrébe bújt.

vous - 2018.11.02.
Kim Kardashian kiosztotta rajongóit, mert nem ismerték fel a jelmezét

Mostanában nem telik el hét anélkül, hogy Kim Kardashian kiakasztaná rajongóit. Botránygeneráló attitűdje olykor férje kedélyeit is borzolja, ezúttal pedig azokat osztotta ki, akik nem ismerték fel a jelmezét.

„Hát jól van. Pam Anderson és Tommy Lee vagyunk – mondta egy videóban. „Senki nem tudja, kik vagyunk. Srácok, ti túlságosan fiatalok vagytok. Ez olyan szomorú.”

Objektum doboz

Egy másik videóban pedig így panaszkodott:

„Senki nem tudja, ki vagyok. Nagyszerű. Retradáltak”.

Természetesen a rajongók válasza sem maradt el.

"@KimKardashian Tehát azok az emberek, akik nem tudják, hogy kinek öltöztél Halloweenkor, retardáltak, valóban! Talán el kellene töltened egy kis időt fogyatékossággal élőkkel, így több empátiát mutatnál azokkal szemben, akiknek speciális szükségleteik vannak" – írta egyikük.

„Teljesen szükségtelen volt a retardált szót használni – írta egy másik – „Szerintem mindannyiunknak jobban kellene tudnunk már. Összetöri a szívem és feldühíti a lelkem, amikor hallom, hogy ezzel a szóval dobálóznak, mert tudom, milyen fájdalmat hordoz”. 

Ajánlott cikkek