Egyéb kategória

Próbáljátok ki ezt az egyszerű, bőrhámlasztó módszert

Mit szólnátok ahhoz, ha azt mondanánk, hogy ha egy száraz kefével végigdörzsölitek a problémás bőrrészeket, az jó a narancsbőr ellen, fokozza a vérkeringést, és még ragyogóbbá is varázsolja a bőrötöket? Képzeljétek, Gwyneth Paltrow is erre a szépségápolási praktikára esküszik.

vous - 2018.11.03.
Próbáljátok ki ezt az egyszerű, bőrhámlasztó módszert

A szárazon dörzsölés technikájához csak egy szilárd sörtéjű kefére lesz szükségetek, amely segíti a halott sejtek eltávolítását a bőr felszínéről – vallja a Women’s Health dermatológusa.

A száraz kefék sokféle alakban és méretben kaphatóak, de általában olyan természetes sörtékkel rendelkeznek, amelyek elég lágyak ahhoz, hogy használhassátok őket a testetekre is.

A technika fő előnye a hámlasztás.

Ha egy száraz kefével végigdörzsölitek a problémás bőrfelületet, javítja a bőr megjelenését a bőr felső rétegeinek eltávolításával, eltávolítva a halott bőrsejteket, és felfedve az egészséges bőrfelületet.

Ez az eljárás fokozza a vérkeringést is, így jó hatással van a narancsbőr ellen.

A szárazon dörzsölés elősegíti a keringést és a nyirokelvezetést, ami segít a gyulladás csökkentésében és a kötőszövet erősítésében, és ezzel csökkenti a cellulitisz megjelenését.

Ne alkalmazzátok, ha:

Eleve száraz, vagy érzékeny a bőrötök, esetleg ekcémátok van.

Ez a technika kiváló, ha úgy érzitek, hogy a bőrötöknek szüksége van egy kis extra hámlasztásra. Csak rövidtávon hatásos, ezért alkalmazzátok rendszeresen.

Forrás:
Pixabay
Ajánlott cikkek