Egyéb kategória

Íme a titok, hogyan válasszátok ki a tökéletes ajándékot

Az ajándékozás lényege, hogy a meglepetés örömet okozzon annak, aki adja, és annak is, aki kapja. Mégis egészen biztos, hogy a ti családotokban, baráti körötökben is van olyan személy, akinek egyszerűen képtelenség megfelelő ajándékot választani. Mutatunk pár tippet, hogy az ajándékozás többé ne legyen stresszes.

vous - 2018.11.04.
Íme a titok, hogyan válasszátok ki a tökéletes ajándékot

Ajándékot adni és kapni is jó dolog, mégis miért válik olykor túl stresszessé a megfelelő ajándék kiválasztása? A Mind Bodygreen tippjeinek segítségével újra örömöt leltek majd az ajándékozásban. Kezdjük azzal, hogy belelesünk az ajándékozás pszichológiájába, így elkerülhetitek, hogy olyan dolgokat vásároljatok, amelyek azonnal a kukában landolnak, ami épp annyira rossz a bolygó számára, mint az egótok számára.

Ajándékot venni valakinek egy kitalálós játék, és nem mindig vagytok jók a gondolatolvasásban. Ismernetek kell a másikat, és a helyébe képzelnetek magatokat.

Hogyan válhattok jobb ajándékozóvá?

  • Ha nem hasonló módon gondolkoztok, mint a másik fél, akinek ajándékot adnátok, ne féljetek megkérdezni a hasonló érdeklődésű barátai, családtagjai véleményét arról, mit adjatok neki.
  • A második trükk, figyeljetek a rejtett célzásokra, amiket olykor-olykor elejt a másik arról, mire is vágyik valójában. Figyeljétek, miket nézeget a boltokban, vagy a neten.
  • Az egyik legjobb ajándék lehet bárki számára az idő. Ha például a barátnőtök elfoglalt anyuka, és nincs ideje magára, vállaljátok be, hogy vigyáztok a gyerekekre egy napot, estét.
  • Adhattok élményt is ajándékba, ami erősíti a kapcsolatot köztetek és a megajándékozott fél között.

A hasznos, megfelelő ajándékok által örömet okoztok a másik félnek, és még a környezetet is óvjátok, hiszen nem fektettek pénzt és energiát olyan felesleges dolgokba, amik csak a polcon porosodnak, majd végül a szemétben végzik.

Forrás:
pexels.com
Ajánlott cikkek