Egyéb kategória

Hétköznapi randiötletek elfoglalt pároknak a boldog kapcsolat érdekében

Késő délután, kora este érünk haza a munkából, fáradtan és elcsigázottan. Alig várjuk, hogy kényelembe helyezzük magunkat, együnk néhány falatot, és ne csináljunk semmit, csak pihenjünk, fürödjünk és aludjunk, hogy másnap újra munkába állhassunk. A mókuskerékből kiszakadni olykor igencsak nehéz. Ha egyedül élünk, akkor is problémát okozhat az állandó munka és stressz, de a párkapcsolatunk is hátrányba kerülhet, monotonná és eseménytelenné válhat, unalmassá és megszokottá, amik nem éppen az egészséges és boldog kapcsolat ismérvei. Ennek elkerülésében segíthetnek ezek a hétköznapi randiötletek elfoglalt pároknak a boldog kapcsolat érdekében.

vous - 2018.11.07.
Hétköznapi randiötletek elfoglalt pároknak a boldog kapcsolat érdekében

Ahhoz, hogy változatos legyen a kapcsolatunk, és ne feledkezzünk meg a romantikáról, nem kell nagy és drága gesztusokat tenni. Sokszor elegendő, ha a hétköznapi dolgokat „turbózzuk fel”, és romantikussá tesszük az egyébként is együtt töltött időt. Egy kis odafigyeléssel és néhány jó ötlettel ugyanis a legunalmasabb programok is izgalmas randikká varázsolhatóak. Ezek közül gyűjtöttünk össze néhányat, íme!

Takarítsunk együtt

Beszéljünk meg egy időpontot, amikor mindketten ráérünk – a takarítás nem éppen romantikus, de azzá tehetjük, ha együtt csináljuk. Kapcsoljunk be egy jó zenét, jelöljük ki a feladatokat, és hajrá! Gyorsabban végezhetünk, mint ha csak egyedül csinálnánk, valamint együtt vagyunk, sokat nevethetünk és beszélgethetünk közben.

Közös ügyintézés

Sokszor azért nincs időnk együtt lenni, mert a munka után még számtalan elintéznivalónk van – postára és tisztítóba menni, bevásárolni, a cipő sarkát megcsináltatni, autót mosatni, tankolni, fordászhoz menni, és így tovább. Szervezzük meg együtt a napot, amíg egyikünk ide szalad, addig a másik elintézi a többit. Találkozzunk végül egy étterem előtt, és együnk valami finomat.

Gyerek- vagy kisállat-felügyelés

Vállaljuk el közösen, hogy vigyázunk a barátaink gyermekeire vagy kiskutyájára, amíg ők színházba mennek, vagy elutaznak a hétvégére pihenni. Így próbára tehetjük magunkat, hogy megérett-e már a kapcsolatunk egy közös kutyusra, babára, és szuper kapcsolatépítő lehet ez a program is.

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
unsplash.com
Ajánlott cikkek