Egyéb kategória

Próbáljátok ki a természetes szépségápolást, ami a bőrötök egészségének is jót tesz

A természetes összetevők választása a szépségápolás terén nemcsak a környezeteteknek, hanem saját egészségeteknek is hasznos. A bőrápoláshoz és hajápoláshoz használt növényi alapú termékek jó hatással lesznek bőrötök és hajatok egészségére.

vous - 2020.10.14.
Próbáljátok ki a természetes szépségápolást, ami a bőrötök egészségének is jót tesz

Használj természetes anyagokat, vagy ne használj semmit – hangzik a Huffingtonpost szerzőjének mottója, aki megosztotta organikus szépségápolási tippjeit.

  • Reggelente mossátok meg az arcotokat tiszta vízzel, igyatok egy pohár vizet, és végezzetek egy kis arcmasszázst, az arcizmok feszességének növelése érdekében.
  • Zuhanyzáskor használjatok természetes összetevőket tartalmazó szappanokat, samponokat.
  • Keressétek a növényi összetevőket, mint a mentol, a szantálfa, a narancs.
  • A hajformázáshoz szintén válasszátok a biotermékeket. Ha nem ismeritek fel egy termék összetevőit, inkább ne vásároljátok meg.
  • Ha a bőrötök a hidegben száraz és kirepedezik, masszírozzátok be egy teáskanál organikus, finomítatlan szezámolajjal a problémás területeket.

Ne csak arra ügyeljetek, hogy vegyszermentes, bio élelmiszereket válasszatok, keressétek ugyanezt a szépségápolás terén is.

A legfőbb ok, hogy tudatos vásárlóként a természetes összetevőket keressétek a szépségápolásban az, hogy a bőrötök olyan, mint egy szivacs, magába szív mindnet, beleértve a vegyszereket is, ha nem természetes szépségápolási termékeket használtok.

Forrás:
iStock
Ajánlott cikkek