Egyéb kategória

Miközben a 101 éves Eric randizik, ti pityeregni fogtok

De az biztos, hogy a szemetek könnybe lábad majd, mert nem mindennapi, ami a 101 éves férfival történt.

vous - 2019.01.20.
Miközben a 101 éves Eric randizik, ti pityeregni fogtok

A szerelem nem ismeri a kort. A brit Channel 4 televíziós csatorna First Dates sorozatának egyik része a bizonyíték erre. Több mint 4 millióan látták már a 101 éves Eric történetét.

A 101 éves férfi 2018 karácsonyán – egy cuki, jegesmedvés karácsonyi pulcsiban – találkozott a 84 éves Normával a kamerák előtt. A találkozás előtt interjút is készítettek a férfival, aki elárulta, szívesen flörtöl és a szerelem pont olyan fontos neki, mint 80 évvel korábban, amikor még csak a huszas éveiben járt.

Eric egyébként szenzációsan fittnek és fiatalnak tűnik. Randipartnere, Norma nem is hiszi el neki, hogy 101 éves, azt hiszi, át akarja verni. A randevújukon folyamatosan nevetgélnek, az egyik sírós-nevetős rész talán az, amikor Eric a só- és borsszórót összetéveszti egy távcsővel.

A férfi egyébként kétszer volt házas, a második házastársa volt élete szerelme. Eric 80. születésnapján volt az asszony temetése, azóta egyedül él.

Eric az igaz szerelem titkát is elárulja, mi pedig meg is oszjuk veletek:

  • Forduljatok egymás felé megértéssel.
  • Ne kérdezgessetek egymástól túl sokat.
  • Bízzatok meg a párotokban.

Eric ma már a szerelem mellett inkább a partnerét keresi, akivel meg tudják osztani az életet. Szurkolunk neki, hogy megtalálja – akár Norma lesz az, akár valaki más.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek