Egyéb kategória

Horoszkóp februárra: Mindenki fontos akar lenni

Pénzügyi és kapcsolati fókuszt kap a február hónap, ahol az elkötelezettség, a hosszútávúság és a jövő céljait támogatni tudó kapcsolatok válnak vonzóvá. Szintén csábító a siker, a státusz és a pénz.

vous - 2019.02.05.
Horoszkóp februárra: Mindenki fontos akar lenni

A korkülönbséges kapcsolatok is a figyelem középpontjába kerülhetnek, mivel a Vízöntő újhold napján, február 4-én a Vénusz belép az érettséget megtestesítő Bak jegyébe. Az újholddal egyidőben egy új ciklus veszi kezdetét, ami a következő újholdig (Halak újholdig) tart. Továbbra is marad az impulzivitás, a nyugtalanság és sok-sok feladat vár ránk februárban is, szükség lesz a találékonyságra, ha nem akarunk belesüllyedni az régi dolgokba. A jó hír, hogy a holdfogyatkozás hatásait magunk mögött hagyhatjuk az új holdciklus kezdetével.

Azokért a dolgokért harcoljunk, amelyek igazán fontosak és értékesek nekünk!

Vízöntő újhold február 4-én (15°40’)

A Vízöntő levegős jegy, racionális, intuitív, segíti a szellemi szárnyalást, ezért az újító ötletek felé érdemes nyitni. Olyan helyzetekben találhatjuk magunkat, amelyek formabontóak, és a jövő felé csalogatnak. Szükség lesz a korábbitól eltérő nézőpontok felé nyitni. Ez a holdciklus kimozdíthat az érzelmileg beragadt helyzetekből is – továbblökhet, kizökkenthet minket.

Mindemellett jó időszak, hogy életünk egy területét megreformáljuk. Elsősorban ott, ahol a Vízöntő jegye található a horoszkópodban. Pl. ha az újhold az 1-es ház felett van, akkor nemcsak szellemi, de a külső (fizikai) megújulás is kedvező, ha a 2-es ház felett, akkor a pénzügyi forrásokban, stb.

Mindenki fontos akar lenni – Vénusz a Bakban

Sokak életében lezárulhat egy szakasz. A Bak jegyébe lépő Vénusz (február 4-28.) igényt tart az érzelmek komolyságára, mélységére, elköteleződésre és az egzisztenciális biztonságra. Ennek hiánya problémákat hozhat felszínre. Az örömérzetünket, a kiegyensúlyozottságunkat nagymértékben meghatározza, hogy mennyire vagyunk elégedettek a munkánkkal, a karrierünkkel, a szerelmi életünkkel és az anyagiakkal.

Mennyire kapjuk meg az elismerést és érezzük magunkat fontosnak, megbecsültnek. A Vénusz a hónap közepétől találkozik a Szaturnusszal, a Plútóval, és a leszálló holdcsomóval, amely pozíció változásokat, fontos (pénzügyi) döntések meghozatalát hozhatja, próbára téve az értékrendünket és a valódi érzéseinket.

A kapcsolatok próbatétele – Vénusz találkozása  Szaturnusszal

A folytatásért kattintsatok ide >>>

Ajánlott cikkek