Egyéb kategória

Zsúrkocsi – a lakás minden helyiségébe

A zsúrkocsi itthon kicsit kevésbé elterjedt, mint amennyire megérdemelné: egy hihetetlenül praktikus és sokoldalúan kihasználható berendezés a gurulós tároló állvány. Ha a lakás változatos pontjain van szükséged átmenetileg extra tárolóhelyre, vagy mobil, mozgatható tárolóegységet szeretnél használni, akkor mindenképpen olvasd el ezt a cikket!

vous - 2019.02.23.
Zsúrkocsi – a lakás minden helyiségébe

A zsúrkocsi bemutatása

Egy olyan polcos kis szekrényt képzelj el, amelynek lábak helyett kerekei vannak. Különböző méretekben és alakban beszerezhető, többféle polcozással. Az alapanyagok teljes skálájából válogathatsz: elérhető fém zsúrkocsi, réz zsúrkocsi vagy akár fából készült vintage, retro zsúrkocsi is! Bármilyen stílusú lakásban is élsz, találhatsz olyat, ami megfelel az igényeidnek.

Az egyetlen szűk keresztmetszet, amikor a kerekes zsúrkocsi megfontolandó, ha nagyon pici helyet kell beosztanod. Ilyenkor egy-egy direkt odatervezett, méretre szabott bútorral jobban kihasználhatod a rendelkezésre álló teret, mint egy mozgatható tárolóval, amely nem passzol sehova tökéletesen.

De nézzük is, hogy az egyes helyiségekben hogyan maxolhatod ki a zsúrkocsi használatát!

Objektum doboz

Konyhai gurulós tároló – mindig kéznél

A panellakások konyhájában ritkán merül fel, hogy valami nincs kéznél, hiszen a helyiség méretéből adódóan minden kartávolságon belülre esik. De ha más típusú, nagyobb konyhád van, akkor nem mindig egyszerű megoldani, hogy ne az ide-oda topogással teljen a főzésre szánt idő. A zsúrkocsi az a konyhasziget, amihez neked is elég helyed lesz!

Objektum doboz

Gyakorlatilag egy mobil konyhai tároló szekrény: mindig oda mozgathatod, ahol szükséged van a rajta tárolt eszközökre és hozzávalókra. Simán meghosszabbíthatod vele a konyhapultod lapját – ott, ahol épp szükség van rá. Az alsó polcai külön kapóra jönnek, amikor több tepsi tartalmát szeretnéd kihűteni. Ha pedig nagyobb társaságokat szeretnél egyszerre kiszolgálni az étkeződben, akkor hálás leszel a kis, gurulós konyhai tároló szekrényednek, hogy nem kell kézben vagy tálcán szállítani a helyiségek között az elkészített finomságokat.

A minimalista konyhákba egy rozsdamentes zsúrkocsi, a country stílusúakba pedig egy vintage konyhai zsúrkocsi lehet a tökéletes választás. Ha konyhasziget nem fért el a konyhában, akkor ez kárpótolhat.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide >>>

Ajánlott cikkek