Egyéb kategória

Csatlakozzatok a Fashion Revolution mozgalomhoz! – Jó, de hogyan?

2018 óta a Fashion Revoution Hungary tagja vagyok. Számtalan alkalommal írtam le azóta – is –, hogy csatlakozzatok. Gyakran kérdezitek, hogyan, mi ennek a módja. Összegyűjtöttem néhány lehetőséget: válasszatok kedvetekre!

vous - 2019.02.24.
Csatlakozzatok a Fashion Revolution mozgalomhoz! – Jó, de hogyan?

Mi az a Fashion Revolution?

Kezdjük az elején: a Fashion Revolution egy nonprofit szervezet, és egy világot behálózó mozgalom. A Rana Plaza tragédiája után szerveződött Nagy Britanniában. Az alapítója Carry Somers, aki hamarosan Magyarországra látogat – akár ti is találkozhattok vele. (Még több info a Globális Fenntarthatósági Divathét honlapján.) A mozgalom az átlátható divatiparért küzd, mert az átláthatóság alappillére a fenntartható, etikus divatnak.

A Fashion Revolution a világ 105 országában van jelen, 2017 óta magyarországi team is működik, amelynek 2018 óta tagja vagyok.

Objektum doboz

Hogyan lehet csatlakozni a Fashion Revolutionhoz?

Többféle megoldás létezik. Magánemberként sok-sok mindent tehettek és hivatalosan csatlakozni sem kell. A Fashion Revolution oldalán sok-sok ötletet kaphattok, én megmutatom a kedvenceimet.

Az első és legfontosabb, hogy elhiggyétek, hogy rengeteget tehettek. Az a csepp a tengerben, aminek most gondoljátok magatokat, nagyon sokat jelent. Sok cseppből csermely lesz, patak, folyó, folyam és végül az óceán maga.

Fogyasztóként, vásárlóként a pénzetek komoly szavazat.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide >>>

Ajánlott cikkek