Egyéb kategória

Milyen egy jó futós haver? Készülj társaságban a Ring Run futóversenyre!

Még most sem késő elkezdeni a felkészülést a Ring Run futóversenyre. Július 20-ig hátralévő idő elég arra, hogy a rövidebb távok valamelyikét sikerrel lehessen teljesíteni. De nagy segítséget jelent, ha nem egyedül vágunk neki a felkészülésnek, ha sikerült társat találnunk az edzésekhez.

vous - 2019.05.06.
Milyen egy jó futós haver? Készülj társaságban a Ring Run futóversenyre!

Ha baráttal együtt jársz el futni, az igenis az előnyödet szolgálja. A futós barát ösztönöz, nem hagyja, hogy beleragadj egy rosszabb, kudarcokkal teli időszakba, és persze nem hagyja, hogy csalj. Válj hát te is ilyen jó baráttá! Összeszedtünk négy pontot, ami megmutatja, milyen egy jó futós haver, hogy te is azzá válhass!

IMG_6067_v-768x673

IMG_6067_v-768×673
Forrás:
sport4you.hu

Válassz okosan!

A futós haver „kiválasztása” pont olyan, mintha szoba- vagy lakótársat választanál. Légy körültekintő, és részesítsd előnyben azokat a futópartnereket, akik sokban hasonlítanak rád, és akikkel jobban megtalálod a közös hangot, könnyen kommunikálsz velünk. Így mindkettőtöknek könnyebb dolga lesz.

Cselekedj időben!

Mind tudjuk, hogy egy jó futópartnernél semmi sem lehet motiválóbb. A legjobb dolog együtt átlépni a határokat, hiszen együtt kisebb az esélye a bukásnak vagy a lelki összeomlásnak. Azonban a legrosszabb, amit tehetsz barátként, ha túl sokat vársz, és ráhagyod a dolgokat, hátha megoldja őket egyedül.

A cikk folytatását a sport4you oldalán lelitek.

Ajánlott cikkek