Egyéb kategória

Vitaminbomba jeges tea – házilag, gyorsan, egyszerűen

A nyári nagy melegben kiemelten fontos, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot igyunk, amit sokan azért hanyagolnak, mert nem szeretik a vizet, unalmasnak tartják, és inkább elcsábulnak az édes üdítők csábításának. Nem a legjobb választás - kivéve akkor, ha mi magunk készítjük, egészségesen, telepakolva vitaminnal és finom ízekkel!

vous - 2021.07.02.
Vitaminbomba jeges tea – házilag, gyorsan, egyszerűen

A bolti üdítők nagy része leginkább aromákkal, kivonatokkal, sűrítőkkel, színezékekkel, cukorral vagy mesterséges édesítőkkel készül, csupa felesleges dolog a szervezetünknek, ráadásul az egészet borsos áron kapjuk meg. Ha napi rutinná tesszük, akkor szuper – finom és egészséges – ízesített italt készíthetünk házilag is.

csipkebogyo-jeges-tea-hazi-vitamin

csipkebogyo-jeges-tea-hazi-vitamin
Forrás:
pixabay

A limonádék, ízesített vizek és jeges teák variációja végtelen, érdemes is játszani az ízekkel, szerencsére rengeteg teaféléből, gyümölcsből állíthatjuk össze a napi italunkat. Ha a jeges teát választjuk, érdemes a csipkebogyót is kipróbálni, mert nagyon frissítő, savanykás, szomjoltó, tele van C-vitaminnal, amit még tovább turbózhatunk egy kis citrussal, illetve a szezon bogyósaival, eperrel vagy málnával.

A cikk folytatását a cookta.hu oldalán lelitek.

Ajánlott cikkek