Egyéb kategória

Ennek a három csillagjegynek ma teljesül egy kívánsága

Különleges spirituális erővel bíró nap a mai nap, sőt az egész július, ugyanis ez az időszak, amikor a virágok királynője, a rózsa befolyást gyakorolhat ránk. Ez a három csillagjegy érintett igazán, nekik ma teljesülhet egy kívánságuk.

vous - 2019.07.27.
Ennek a három csillagjegynek ma teljesül egy kívánsága

Kos

A legszenvedélyesebb jegyekre hat a rózsa, így a Kos jegyű emberek egészen biztosan érezni fogják hatását. A szerelemben adakozóak és kezdeményezőek lehetnek, de családi kapcsolataikat is a szenvedély irányíthatja a mai napon. Akár egy kiadós szóváltás is lehet, de szerencsére a rózsa szenvedélye MINDIG a jóra törekszik, így nem lesz nagy perpatvar. Főleg, ha a kivánságuk a békére fókuszál.

Oroszlán

Ha van virág, amely képes felérni egy Oroszlán büszkeségéhez, az a rózsa. Amennyiben ma Oroszlán szerelmednek rózsával kedveskedsz, akkkor megsokszorozhatod kapcsolatotok erejét. Talán ezügyben lehetne kívánságot megfogalmazni, főleg, ha valamiért bizonytalankodsz a kapcsolatban.

Nyilas

Tüskés napjuk lehet ma a Nyilas jegyű embereknek, nem rejtik véka alá véleményüket, de az is lehet, hogy végre kibújuk a szög a zsákból és napvilágra kerül egy eddig rejtegetett titok. Mindenesre ne ma akarjátok döntésre kényszeríteni Nyilas jegyű párotokat. Ezt semmiképp NE kívánjátok a mai napon.

Ajánlott cikkek