cat-2579323_1920

Ez a három csillagjegy sose komolyodik meg

A környezet azt várja, hogy amint eltelnek fiatalságunk bolondos évei, NŐJJÜNK fel. Végre valahára. Valakinek ez tankönyvszerűen megy, más meg nem is akarja ezt a folyamatot elősegíteni. Ez a három csillagjegy egy életen át őrzi fiatal lényét, mindig kész a bolondozásra. 

Halak

A halaknak eszük ágában sincs felnőni, akkor érzik jól magukat, ha tényleg élnek mint hal a vízben. Szívesen siklanak ki a kötelezettségek alól és csak azokban a pillanatokban viselkednek komolyan, amikor tényleg óriási tétje van az aktuális magatartásuknak.

Kos

A Kosoknak alapvetően jó a humorérzékük, így általában gyorsan válnak egy - egy társaság mókamesterévé. Könnyen oldják a feszültséget a lenehezebb pillanatokban is, és tényleg mindegy hány évesek, bármikor készek egy "ereszd el" a hajam bulira. 

Nyilas

A Nyilasok olyanok, mint a nagyra nőtt gyerekek, mindenben meglátják a poént, poént is csinálnak mindenből, főleg ha érzik, kezd leülni a hangulat, vagy ha azt érzik, kell a derű valakinek. Képesek a vigasztalásra, de annak alapja is a humor, nem sajnálkoznak, azt se engedik, hogy a másik sajnálja magát, inkább kinevetik a bajt.