Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy képes feloldani a nehéz helyzeteket

Mindannyian kerülünk feszengést eredményező helyzetbe. Olykor a magunk hibájából, néha mások okozzák a feszülést, de abban egységes a kép, hogy kellemetlen, nehezen kezelhető szituációkról van szó. Ez a három csillagjegy azonban képes feloldást hozni.

vous - 2019.08.27.
Ez a három csillagjegy képes feloldani a nehéz helyzeteket

Halak

Finom radarjaik már a legapróbb eltérést is veszik és azonnal reagálnak rá. A Halak a megelőzésben nagymenők, de ha mégis kialakul a baj, akkor célravezető kérdéseikkel addig oldják a gubancot, míg végül minden fél nyertesnek érzi magát.

Kos

A humor a tőkéjük, ha nehéz helyzetekről van szó – és nem, nem teszik nevetségessé a másikat és nem is kicsinyelik le a problémát, egyszerűen remek érzékkel veszik a helyzetkomikumot – más megvilágításba helyezik a feleknek, így húzzák ki a mérgezett tőröket a szívekből.

Szűz

Mivel a Szűz jegyű embereket szinte SENKI se szeretné megbántani, a Szüzek véleménye nagyon is fontos szempont, ahhoz szívesen mérik önmagukat mások. Ezzel viszont soha nem élnek vissza a Szüzek, így kellő információ birtokában a legtöbbször ragyogó ötletekkel állnak elő, kreatív és problémamegoldásra fókuszáló javaslataikat egyöntetűen elfogadják mások.

Ajánlott cikkek