Egyéb kategória

Hahó pasik, megsúgjuk, mire vágyunk igazán nőnapon!

Melyik nő ne örülne annak, ha a szerelme meglepi egy kis ajándékkal? Legyen az nőnap, amire virággal készül, vagy egy kis Valentin-napi csoki, esetleg egy szép ékszer, amivel szeretne kiengesztelni egy vita után. De ha őszinték akarunk lenni, nem ezekre vágyunk valójában...

vous - 2021.03.07.
Hahó pasik, megsúgjuk, mire vágyunk igazán nőnapon!

Természetesen szép és jó, ha egy nő várja, hogy a párja tárgyakkal is kifejezze, mennyire szereti. De tényleg erre vágyunk igazán, vagy valami olyanra, ami nem kerül pénzbe, mégis sokkal értékesebb? Mondjuk arra, hogy a virágcsokor mellett elhintsék bennünk a bizalom és megbecsülés magvait is. Ezek a magvak pedig minden egyes alkalommal nőni fognak, amikor a megbecsülés jeleit mutatja a Nagy Ő. Nincs annál szebb, mint egy boldog nő, akinek a fáradozásait megbecsülik.

Köszönöm, hogy elmosogattál! Köszönöm, hogy ilyen jó anyuka vagy! Köszönöm, hogy erőn felül teljesítesz!

Örülünk a csokinak is, de jobban esik, ha szeretettel táplálnak minket, mely több boldogságot szabadít fel, mint bármilyen édesség. Nem kell elcsépelni a szeretlek szót, elég, ha érezzük annak súlyát. Mert a „szeretlek” ott van egy kimosott ruhában, egy eltörölgetett tányérban, vagy egy esti ölelésben is. Ezekben az apróságokban látjuk azt a fajta törődést, amitől képesek vagyunk megküzdeni a nagyobb gondokkal is.

Ami pedig az ékszert illeti…Tegyétek ránk a figyelmesség koronáját! Számtalanszor érezzük magunkat kényelmetlenül bőrünkben, főleg ebben a világban, ahol naponta változik a szépségideál és mi csak futunk utána, mint egy véget nem érő fogócskában. Ha keressük a ráncainkat, leheljetek rá csókot, és mondjátok el mennyire szépek, mert ez is csak az eltöltött időnk jelképe. Ha új ruhában tündöklünk, öleljetek és mondjátok, hogy egy új ruha sem ér fel a szépségünkkel. Nem túlzás, a túlzás egy méregdrága nyaklánc lenne, amellyel magunkat díszítjük. Néha belefáradunk a díszítésbe, és jól esne úgy tükörbe nézni, hogy mi magunk vagyunk az ékkövek, mert a személy, akit szeretünk azzá varázsolt minket. Nincs szükségünk drága dolgokra, ha kincsként őriz minket valaki.

Ez mind nem azt jelenti, hogy nem fogunk örülni, ha ajándékot kapunk, hanem azt, hogy az értékes dolgokért nem kell fizetni. Bármivé válhat egy nő: a legrosszabb rémálmoddá, vagy életed értelmévé. A kérdés az, mivé szeretnéd, hogy váljon. Mert a szavaknak és tetteknek ereje formálja majd azt, akibe beleszerettél.

Ajánlott cikkek