Ads Interactive 1200x360 csaladbarat

Gondoltad volna? Hírességek, akik örökbe fogadtak vagy nevelőszülőknél nőttek fel

Család. Sokszor használt szó, aminek tisztában vagyunk a jelentésével, de talán a szükségesnél eggyel kevesebbszer gondolkozunk el a jelentőségén, fontosságán. Hajlamosak vagyunk alapvető ”dologként” kezelni, és nagyon ritkán merül fel bennünk, hogy nem mindenki olyan szerencsés, hogy családban éljen. Az örökbefogadásnak köszönhetően azonban számos gyermek otthonra és szerető szülőkre lelhet – erre számos példát láthatunk a sztárvilágban is.

Vannak szülők, akiknek valamilyen okból nem lehetett vér szerinti gyerekük. Találunk párokat, akik egyszerűen csak segíteni szerettek volna. És persze ott a másik fél is: gyerekek, akiket elhagytak vagy nem is ismerték édesanyjukat és édesapjukat.

Összegyűjtöttünk nyolc hírességet, akik valamelyik oldalról megtapasztalták az örökbefogadást. Kattints a galériára, hogy megismerd őket és elolvasd a történetüket!

Tudtad?

Hogy minél gyorsabban találhassanak szerető otthonra azok a gyermekek, akiket vér szerinti szüleik nem kívánnak felnevelni, módosították az év elején az örökbefogadás feltételeit. Ennek eredményeként, ha ma egy pár úgy dönt, hogy örökbe fogadna, jó esetben már 9-10 hónap után teljes családként élhetnek.

Minden gyermeknek legyen esélye arra, hogy szerető családban nevelkedhessen!

Családbarát Magyarország Központ

Ha szeretnél minél többet megtudni az örökbefogadásról, látogass el a csalad.hu oldalra! (x)

A cikk megjelenését a Családbarát Magyarország Központ támogatta.