Egyéb kategória

Vedd észre a jeleket, ő már nem szeret téged!

Veled is előfordult már, hogy nagyon szeretted volna tudni, mi jár a másik fejében, hogy van, mit csinál vagy kivel van? Ezt a késztetést főleg akkor érezzük nagyon erősen, ha valakivel párkapcsolatban vagyunk együtt, és vele szemben kétségeink merülnek fel. 

vous - 2021.11.23.
Vedd észre a jeleket, ő már nem szeret téged!

Előfordul, hogy ezt nem ok nélkül érezzük, mert vannak olyan árulkodó jelek, amelyek esetleg megingatják az önbizalmunk, a belé és magunkba vetett bizalmunkat. Ilyenkor azonban ahelyett, hogy foglalkoznánk a dologgal, szokásunk egészen más jelentést tulajdonítani neki, vagy egyszerűen csak elhessegetni a figyelmeztető gondolatot.

Ha ezeket az egyértelmű jeleket tapasztaljátok, higgyétek el, itt az ideje hallgatni a belső hangra, mert ezek arra utalnak, hogy a partneretek inkább már kilépne a kapcsolatotokból.

Az együtt töltött idő megváltozása

Eleinte talán nem is annyira szembetűnő az egész. Csak azt veszed észre, hogy csökkentek a közös programok,

egyre kevesebb időt töltötök együtt a párotokkal, és mindig akad egy kifogás, hogy miért nem tudtok együtt lenni.

Ha a közös tennivalók elintézéséről, közös hobbiról és egy kimozdulós, barátokkal töltött estéről lesz szó, általában mindig történik valami fontos és halaszthatatlan, ami miatt nem tud ott lenni. Persze, nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, ha egyszer-egyszer nem jön össze egy program túlórázás vagy egyéb váratlan esemény miatt. Viszont, ha gyakorta fordulnak elő hasonló esetek, akkor lehet arra gyanakodni, hogy van valami emögött.

Kevesebbszer értek egymáshoz az ágyban 

Nem egyedi eset, hogy a hosszabb ideje tartó párkapcsolatokban csökken a szexuális együttlétek száma, aminek rengeteg oka lehet. Az viszont már más helyzet, amikor a mindennapos szerelmeskedés váratlanul megszűnik, és helyette jobb esetben is havonta jön össze az intim összebújás. Ha a partnered már hosszú idő óta nem kívánja veled a szexet, előfordulhat, hogy amiatt van, mert már kevésbé vonzódik, vágyik rád, rosszabb esetben pedig akkor, ha valaki új kiszemeltje van.

Nem avat be téged semmibe, és már nem érdeklődik irántad

Azt már megtapasztalhattuk, hogy a férfiak általában nem túl bőbeszédűek, ha napjukról vagy a hogylétükről van szó. Persze azért akadnak olyan kivételes esetek is, akikből nem harapófogóval kell kihúzni mindent és maguktól is mesélnek a párjuknak.

Gondolkozó lány2

Nem avat be téged semmibe, és már nem érdeklődik irántad
Forrás:
Unsplash.com

Amikor már a szokásosnál is kevesebbet, esetleg semennyit sem mesél a vele történtekről, a programjairól, ezzel pedig gyakorlatilag nem avat be téged a dolgaiba, az érzékelhető és vészjósló különbség a korábbi tapasztalatokhoz képest. A törődés ilyen szintű visszaesése több dologra is utalhat: vagy arra, hogy titkol valamit, vagy utalhat arra is, hogy már nem jelentesz neki annyit, hogy beszámoljon neked az életéről.

Ez tovább romolva odáig is fajulhat, hogy már nemcsak a napjához fűződő véleményedre, hanem rád sem kíváncsi.

Nem kérdezi már meg, hogy telt a napod, vagy nem figyel, ha mesélsz neki. Ha az elhanyagolásnak ezt a fajtáját tapasztalod, mindenképp járj utána, mi okozhatja ezt.

A telefonja lesz a legféltettebb kincse

A készülék, ami minden kapcsolatot megkeserít, egy pillanat alatt képes kételyt és bizalmatlanságot ébreszteni. Mindig csak bajt okozza, ha megcsörren. Felmerülnek a gyanakvó kérdések: “Ki hív ilyen későn? Ki keres már megint? Nem nézed meg ki az?” És még sorolhatnánk hosszan. Valószínűleg a te szádból is hangzottak már el ugyanezek a kérdések a párod felé. Lehet, nem is egy alkalommal. Ha egyértelmű és jó magyarázat sose érkezik ezekre a kérdésekre, az elég gyanús.

Éppen üzenetet vált valakivel, amikor inkább hirtelen elteszi a telefonját, mert mellé kerültél? Sorra kapja az üzenet értesítéseket, de mégsem nyitja meg, mert te ott vagy?

Ilyen esetekben teljesen jogosan a gyanakodhatsz arra, hogy van valami, amiről nem szeretné, ha tudomást szereznél.

Biztos veled is előfordult már, hogy akár mert csörgött a párod telefonja, vagy egy képet akartál csinálni az ő mobiljával, amint meglátta, hogy a kezedben került a készülék, már rohant, hogy elvegye tőled. 

Addig nincs baj, amíg ezeket a dolgokat előtted intézi, vagy amíg nem érzed, hogy szándékosan vonulna félre egy hívás vagy üzenet miatt. Amint azt veszed észre, hogy másképp vagy szokatlanul viselkedik, akkor lehet okod a gyanakvásra.

Hirtelen megváltozik a stílusa 

Másképp öltözködik, új parfümöt használ és sokkal több időt tölt a fürdőszobában? A régi kedvenc nadrágját és pulcsiját (amit te imádtál rajta) lecserélte új, eltérő stílusú darabokra, máshogy hordja a haját és teljesen új illatot használ? Az biztos, hogy azért ad többet magára, mert tetszeni akar valakinek. De biztos, hogy neked? Ha ezeket a hirtelen változtatásokat minden különösebb ok nélkül csinálja, mindenképp érdemes utánajárni, hogy mi, vagy inkább ki lehet a háttérben

Ajánlott cikkek