Egyéb kategória

A kutya megharapta, erre a férfi szeretettel reagált rá – Futótűzként terjed az interneten ez a történet

Segíteni az állatokon igazán felemelő érzés. Látni a hálás tekintetükben a szeretetet és a bizalmat, amit megszavaznak neked, értékes pillanatokat hagy a szívünkben. Azok, akik ezt a küldetést veszik a vállukra, nehéz terhet cipelnek, hiszen nem lehet minden állaton segíteni, ezt pedig nehéz elfogadni.

vous - 2021.11.26.
A kutya megharapta, erre a férfi szeretettel reagált rá – Futótűzként terjed az interneten ez a történet

Sok esetben a kóbor állatok veszélyesek lehetnek, mivel kiszámíthatatlanok. Ha missziódnak érzed, hogy megsegítsd őket, akkor felkészültnek kell lenned, hogy mindenféle helyzetben megálld a helyedet. Tudnod kell, hogyan közelíts feléjük, és hogyan kezeld a stresszes szituációkat. Jorge Jaime, egy mexikói állatvédő nemrég egy olyan élményt élt át, ahol jól jöttek a korábbi tapasztalatai.

kutyaharap03

Jorge Jaime, egy mexikói állatvédő nemrég egy olyan élményt élt át, ahol jól jöttek a korábbi tapasztalatai a kóbor állatokkal.
Forrás:
Boredpanda.com

Egy kutya megharapta, mégsem hagyta sorsára

A mexikói férfi a Twitteren számol be mindennapjairól, ahogy segít a bajba jutott, kóbor állatokon. Az egyik problémás alkalom azonban felkeltette a követők érdeklődését, és rengeteg pozitív visszajelzést kapott.

A leírt esetben a kutyus nem reagált a legjobb módon, amikor Jorge megpróbált segíteni neki. Szerette volna az újonnan talált szőrmókot megetetni, de amikor közeledett felé, a kutya megharapta. Jorge azonban nem hátrált meg a feladattól, szeretettel reagált rá, amíg össze nem barátkoztak.

kutyaharap

Szerette volna az állatot megetetni, de amikor közeledett felé, a kutya megharapta.
Forrás:
Boredpanda.com

„Megharapott, én pedig szeretettel fizettem érte, és ma naponta etetem őt. A kóbor állatok nem rosszak, csak előfordul velük, hogy az utcán kell megküzdeniük az életükért. Manapság, amikor meglát engem, egyből fut hozzám, és ez többet ér, mint egy harapás.” – írta Twitter oldalán a férfi.

kutyaharap02

Azóta sikerült összebarátkozniuk, és naponta eteti a kutyust Jorge.
Forrás:
Boredpanda.com

Megnyugtató a gondolat, hogy vannak olyan emberek, akik ekkora elszántsággal visznek véghez csodás tetteket. Rengeteg állat lehet hálás ennek a mexikói férfinak, nemcsak kutyák, hanem mindenféle segítségre szoruló jószág, legyen az, macska, madár, vagy farmon élő állat, bárki, aki az útjába kerül.

Ajánlott cikkek