Egyéb kategória

Napi inspiráció: 4 nők által alapított fantasztikus startup

Üzlet és küldetés egyben? Csak kevesen találják meg azt a tökéletes metszéspontot, amikor a küldetésüket pénzkereséssel társíthatják, de ezeknek a nőknek sikerült.

vous - 2022.01.13.
Napi inspiráció: 4 nők által alapított fantasztikus startup

Jutott már eszedbe, amikor egy új vállalkozásról hallottál, hogy: “De jó ötlet, nekem ez miért nem jutott eszembe?” Ezen a listán minden tétel megadja ezt az érzést. Mind frappáns ötlet, nem véletlen, hogy pörgős startupok. Ha kedvet kapsz a vállalkozáshoz, ne habozz, mivel a felsoroltak közül több szolgáltatás nem elérhető nálunk, így a piaci rés már meg is van.

The Lily

Ha nők által írt, nőknek szóló cikkeket szeretnél olvasni, akkor a Lilyt neked találták ki. A Washington Post újságírói alapították, és mindennel foglalkoznak a politikától kezdve, a nemek közötti egyenlőségen át, egészen a szórakoztató filmes és divattal kapcsolatos cikkekig.

Daily Harvest

A Daily Harvest szolgáltatása, hogy a feliratkozóknak választásuk szerinti mennyiségben és gyakoriságban szállít növényi alapú ételeket. A kis papírpohárban leszállított ételeket a fagyasztódban tárolhatod, és ha szükség van rá, akkor 10 perc alatt elkészítheted a tűzhelyen vagy a mikróban.

Ha kedvet kapsz a vállalkozáshoz, ne habozz!

Ha kedvet kapsz a vállalkozáshoz, ne habozz!
Forrás:
Pexels

23andMe

Mindig is érdekelt, hogy honnan is keveredett ide a családod a Kárpát-medencébe? A 23andMe-vel csak meg kell rendelned a csomagot, bele kell köpnöd egy kis csőbe, vissza kell küldened, és hamarosan megtudhatod, milyen régiók között oszlik meg a génállományod. Ha szerencsés vagy, akkor DNS alapján rokonokat is találhatsz.

Ellevest

Egy nők által, nőknek készített pénzügyi vállalkozás, célja, hogy segítsenek a befektetés a spórolás világában eligazodni. A szolgáltatást bárki igénybe veheti, a tagok ugyanis az alapoktól kaphatnak befektetéssel, bankolással és a pénzügyi célok elérésével kapcsolatos hasznos infókat.

Ajánlott cikkek