Egyéb kategória

Donald Trump lett az Amerikai Egyesült Államok elnöke

Az Amerikai Egyesült Államokban már több mint száz éve mindig keddre esik a választás ideje, és ez ebben az évben sem volt másképp. Magyar idő szerint ma, vagyis szerda reggel 8 órára nagyjából kiderült, hogy a két jelölt, Hillary Clinton és Donald Trump közül ki lett az elnök!

vous - 2016.11.09.
Donald Trump lett az Amerikai Egyesült Államok elnöke

Ha az elmúlt hetekben felnéztetek legalább egy amerikai magazin oldalára, ti is rögtön szembetalálhattátok magatokat a választással kapcsolatos infókkal. Hogy kik a jelöltek, mit változtatnának az országban, kit miért kritizálnak, és rengeteg hollywoddi híresség is kampányolni kezdett, leginkább Hillary Clinton mellett. Például Katy Perry és Lady Gaga nagy erőkkel buzdította az embereket arra, hogy szavazzanak a legelső női elnökjelöltre, azonban hiába tűnt esélyesnek Hillary Clinton, az egész országot meglepte az infó: a végső eredmények szerint Donald Trump lett az USA elnöke!

Objektum doboz

A szavazatok számlálása során egyre több államban vette át a vezetést Trump, egy idő után pedig az arányok egyértelműen azt mutatták, hogy ő lesz a választás nyertese. A dolog szinte mindenkit meglepett, többen pedig azt mondták, Kanadába költöznek, ha ő lesz az elnök: a Kanadai Bevándorlási Hivatal oldala például összeomlott a hirtelen megnövekedett látogatottságszám miatt. A számok azonban nem hazudnak, a szavazók többsége Donald Trumpot választotta.

az-amerikai-elnokvalasztas-a-divat-szempontjabol

A vörös nadrágkosztüm nyeri meg Hillary Clintonnak az elnöki címet? – a divat hatalma nagyobb, mint gondolnátok

Hillary Clintonnak és Donald Trumpnak külön ruhapénze van a kampány idejére. És nem csak nekik: valamennyi korábbi jelöltnek is. A megjelenésük ugyanis hozzájárul a kommunikációhoz, a marketinghez, a viseletük arra hivatott, hogy erősítse a brandet. A tét: az amerikai elnöki cím.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.