Egyéb kategória

Sztárok, akikről nem tudtátok, hogy örökbe fogadták őket

Még a sztároknak sem fenékig tejfel az élet, sokuk például az árvaházat és a nevelőotthont is megjárta.
vous - 2015.10.09.
Sztárok, akikről nem tudtátok, hogy örökbe fogadták őket

Napról napra többet tudunk meg a kedvenc sztárjainkról, legyen szó akár arról, hogy mennyit keresnek, vagy melyik társkeresőn próbálnak meg párt találni maguknak. Sok híresség tudatta már velünk, hogy ők bizony adoptálva voltak, mint például Nicole Richie vagy Jamie Foxx, akik mind megosztották a nagyvilággal is a tapasztalataikat. Most 5 olyan sztár jön, akiről eddig nem tudtuk, hogy nevelőszülők mellett nőttek fel. Íme!

Steve Jobs

A nemrégiben elhunyt Steve Jobs, az Apple atyja – akinek életéből operát is fognak készíteni – 1955-ben látta meg a napvilágot. Valódi szüleiről keveset tudni, az biztos, világra jötte után nem kellett sok idő, hogy Paul és Clara Jobs, egy San Franciscó-i házaspár örökbe fogadja, akiknek nem lehetett saját gyermekük.

Forrás:
Instagram/steve._jobs

Marilyn Monroe

Az egykori szexszimbólum Norma Jeane Mortenson 1926. június 1-jén látta meg született. Édesanyja mentális zavarral küszködött, és nem tudott gondoskodni róla, így nevelőszülőkhöz került, akiknél egészen 7 éves koráig élt. Ekkor édesanyja megpróbálta visszaszerezni Marilynt, de idegösszeomlást kapott, és kórházban kötött ki. Marilyn állami gondozás alá került, amíg anyja legjobb barátnője, Grace McKee nem lett a hivatalos gyámja, bár ez is csak néhány évig tartott.

A következő állomás egy Los Angeles-i árvaház volt, és egy sor nevelőotthon, mielőtt visszatért Grace-hez. Grace és a férje ezután a költözés mellett döntöttek, de nem vihették magukkal Marilynt, így megállapodtak édesanyja szomszédjával, James Doughertyvel, hogy vegye feleségül a lányt. Így lett Monroe 16 évesen férjes asszony, akinek az idézeteit azóta is kívülről fújja mindenki. Sőt, most már akár a New York-i otthonába is beköltözhetünk, ha kedvünk tartja – és van elég pénzünk.

Forrás:
Instagram/marilynmonroe

Nelson Mandela

Nelson Mandela a Dél-afrikai Köztársaság első fekete bőrű elnöke volt, aki lassan két éve hunyt el, 95 esztendős korában. A néhai politikust és békeaktivistát egy törzsfőnök és felesége fogadta örökbe, mikor kilencéves volt, azt követően, hogy biológiai apja meghalt.

Forrás:
Instagram/nelsonmandela21

John Lennon

A The Beatles gitárosa a 20. század egyik legnagyobb hatással bíró zenésze volt. 5 éves korától anyai nagynénje és nagybátyja nevelte az angliai Liverpoolban, mivel édesapja katonának vonult. Édesanyja a segítségére lehetett volna, ha nem lép le egy másik férfival.

Forrás:
Instagram/johnlennonofficial

Bill Clinton

A egykori amerikai elnök 1946-ban született Hope városában. Édesapja három hónappal a születése előtt vesztette életét egy balesetben, édesanyja pedig New Orleansba ment ápolónőnek tanulni. Így a kis Bill családtagokhoz került. Nagyszülei nevelték addig, amíg négy évvel később édesanyja vissza nem tért, és férjhez nem ment Roger Clintonhoz, aki ezek után saját fiaként fogadta el Billt.

Forrás:
Instagram/_bill_clinton_
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.