Egyéb kategória

Így lesz fillérekből új télikabátotok

Lassan itt az ideje, hogy a szekrény mélyéről előkerüljenek a télikabátok. De mi van akkor, ha a tavalyi kabát vesztett a fényéből, és ami miatt anno beleszerettetek, idén már nem szívesen vennétek fel? Ne pánikoljatok, úton van a segítség!

vous - 2015.10.31.
Így lesz fillérekből új télikabátotok

Nagyon sokszor esek abba a hibába, hogy mindenből azonnal újat szeretnék, ha valami miatt meguntam a régit, vagy nem tetszik. Ezért van az, hogy húsz télikabát lóg a szekrényemben, és egyiket sem hordom. Természetesen ez minden ruhadarabra igaz, ezért sosincs mit felvenni. Ez hatalmas baki, arról nem is beszélve, micsoda pazarlás. Az InStyle oldalán bukkantam rá a megoldásra, hogyan lehetne a régi, "nem szeretem" kabátból egy új kedvenc.

1. Övek

Még ha eredetileg nem is volt a kabáthoz öv, vagy bújtatója sincs, de a fazonja engedni, érdemes kipróbálnotok, hogyan mutatna egy új övvel. Ne olyan övet válasszatok, aminek hagyományos fémcsatja van.

2. Brossokat elő!

Ha nektek nem is, de anyukátoknak vagy nagymamátoknak biztosan nagyon szép brossaik vannak a régebbi időkből. Mi lehetne divatosabb, mint egy vintage darab a kabáton? Egy vagy két bross mehet is a hajtókára.

3. Gombold újra!

Cseréljétek le a kabát összes gombját! Ha bátrak és ügyesek vagytok, akkor jöhet a kapcsos megoldás a gombok helyett.

4. Szőrözzetek!

Igazi dámaként tündökölnétek? Csupán egy prémes gallér kell hozzá. Varrjatok a kabátra bújtatókat, és gomboljatok fel egy, a kabáthoz passzoló prémet!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.