Camel kabát Mengyán Eszter

Így lesz fillérekből új télikabátotok

Lassan itt az ideje, hogy a szekrény mélyéről előkerüljenek a télikabátok. De mi van akkor, ha a tavalyi kabát vesztett a fényéből, és ami miatt anno beleszerettetek, idén már nem szívesen vennétek fel? Ne pánikoljatok, úton van a segítség!

Nagyon sokszor esek abba a hibába, hogy mindenből azonnal újat szeretnék, ha valami miatt meguntam a régit, vagy nem tetszik. Ezért van az, hogy húsz télikabát lóg a szekrényemben, és egyiket sem hordom. Természetesen ez minden ruhadarabra igaz, ezért sosincs mit felvenni. Ez hatalmas baki, arról nem is beszélve, micsoda pazarlás. Az InStyle oldalán bukkantam rá a megoldásra, hogyan lehetne a régi, "nem szeretem" kabátból egy új kedvenc.

1. Övek

Még ha eredetileg nem is volt a kabáthoz öv, vagy bújtatója sincs, de a fazonja engedni, érdemes kipróbálnotok, hogyan mutatna egy új övvel. Ne olyan övet válasszatok, aminek hagyományos fémcsatja van.

2. Brossokat elő!

Ha nektek nem is, de anyukátoknak vagy nagymamátoknak biztosan nagyon szép brossaik vannak a régebbi időkből. Mi lehetne divatosabb, mint egy vintage darab a kabáton? Egy vagy két bross mehet is a hajtókára.

3. Gombold újra!

Cseréljétek le a kabát összes gombját! Ha bátrak és ügyesek vagytok, akkor jöhet a kapcsos megoldás a gombok helyett.

4. Szőrözzetek!

Igazi dámaként tündökölnétek? Csupán egy prémes gallér kell hozzá. Varrjatok a kabátra bújtatókat, és gomboljatok fel egy, a kabáthoz passzoló prémet!