Egyéb kategória

6 vintage szépségtipp, amit imádni fogtok!

Amikor szépségtippekről írok nektek, általában azon gondolkozom, valóban mennyi mód van arra, hogy szépüljünk. A nagyitippek mindig bejönnek, és a természetes szépségápolás egyértelműen jobb, mint a méregdrága krémek, amik pont annyira segítik az életeteket, mint nekem a fizikaórák a középiskolában. Most pedig hoztam nektek néhány olyan tippet, amit én is ki fogok próbálni!
vous - 2015.09.27.
6 vintage szépségtipp, amit imádni fogtok!

A tökéletes szemöldök minden reggel gondot okoz, az esőben szétázva elkenődik rajtunk minden, de van egy csodasmink, ami olyan egyszerű, hogy még a kétbalkezesek (köztük én is) könnyen el tudják készíteni. Most mégis inkább olyan vintage szépségtrükköket hoztam nektek, amik megkönnyítik az életeteket, és szebbé tesznek titeket napról napra!

1. Hintőpor

Arról már írtam nektek, hogy hintőporral a legegyszerűbb matt ajkakat készíteni, de tud még valamit, amit feltétlen ki kell próbálnotok! Ha elfogyott a szárazsampon otthon, viszont a hajatok igencsak mosásért kiált, viszont semmi időtök nincs rá, akkor elő a hintőporral. Nagyjából ugyanazt a funkciót látja el, mint a szárazsampon. Csak öntsetek egy kicsit a fejetekre, és ne felejtsétek el a hajatok tövénél dörzsölni.

2. Sörsampon

Én inkább meginnám, mint hogy a hajamra kenjem, de jó cél érdekében el tudom képzelni, hogy sörrel locsolom a hajamat. Mivel tele van A- és B-vitaminnal, természetes cukrokkal, amik a hajban is megtalálhatók, ezért ápolja, fényessé és dússá teszi azt. Annyi a dolgotok, hogy megmelegítitek a sört, megvárjátok, amíg kimegy belőle a szénsav, és hajmosás után leöblítitek vele a hajatokat.

3. Kókuszolaj

Ha van csodaszer, akkor az a kókuszolaj. Jót tesz a bőrnek, a hajnak, sőt még főzni is tudunk vele. Utóbbit engedjük el, maradjunk inkább a szépségnél. Miután lemossátok (vakarjátok) a sminket magatokról, kenjétek be az arcotokat kókuszolajjal, és higgyétek el, csodát fog művelni a bőrötökkel.

4. Rózsaszirmok

A szánk színe, csakúgy, mint a szemöldök formája keretet ad az arcunknak. A természetes színű szájért csak annyit kell tennetek, hogy rózsaszirmot szorítotok az ajkaitok közé, ami ki fogja hozni az eredeti színét. Próbáljátok ki, és osszátok meg velünk!

5. Parfüm

A Daily Mail korábbi cikke állítja, hogy a nők már az 1900-as években odáig voltak a parfümökért. Amikor is minden illatnak volt gazdája és viselője. Ahogy napjainkban, már akkor is fontos volt a jó megjelenés és a kellemes illat, ami tartós. A mostani parfümválasztékban minden megtalálható, kivéve a tartós illat. Hogy mit kell tennetek, ha mégis rózsaként szeretnétek illatozni? Fújjatok egy kis parfümöt a fésűtökre, és úgy fésülködjetek meg.

6. Mentalevél

Ha Sophia Loren is csinálja, akkor egyértelműen nekünk is ki kell próbálnunk. Állítólag, ha a szemetek alá tesztek egy-egy mentalevelet, akkor eltűnnek a karikák, és sokkal kipihentebbnek fogtok látszani. Mondjuk rajtam néha már ez sem segítene.

Ti mivel egészítenétek ki a listát?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.